8 °C Stjørdal, NO
15/06/2021

Nybaren hedrer kjent stjørdalspub

Innehaver Delshad Mahmoud har dedikert en egen avdeling til Bamses Pub

Innerst inne i de nye lokalene til Sportbaren, har Delshad Mahmoud dedikert en egen avdeling til Bamses Pub, kalt Bamseshjørnet. Fra venstre: Rikke Svendsen Wedul, Tove Sæthe, Delshad Mahmoud og Mariann Hattmyr. Innerst inne i de nye lokalene til Sportbaren, har Delshad Mahmoud dedikert en egen avdeling til Bamses Pub, kalt Bamseshjørnet. Fra venstre: Rikke Svendsen Wedul, Tove Sæthe, Delshad Mahmoud og Mariann Hattmyr.

Ber tidligere gjester fra Bamses pub om å bidra.

Helgens åpning av den nye sportsbaren går som planlagt. Nå gleder Delshad Mahmoud seg til å ta imot og vise kundene de splitter nye lokalene.

– Vi har fått mange bestillinger til åpningsdagen allerede, og vi er nesten fullbooket. Vi har forberedt oss godt og testet pizza fra pizzaovnen, som ble veldig lovende. Nå sover jeg godt om natta, smiler Delshad Mahmoud.

Mandag ettermiddag er Mahmoud og hans ansatte i full gang med siste finish, før han åpner dørene og slipper kundene inn i Sportsbarens nye lokaler. Fredagen braker det løs.

Les også: Satser millioner på ny bar: – Det er en tøff satsing, men noen må ta sjansen

– Vi regner med det blir noen travle dager fremover. Jeg må få lov til å takke alle dyktige ansatte som har stått på dag og natt, for at jeg skal klare å nå målet mitt, sier han.

Per i dag er det åtte ansatte som skal hjelpe Mahmoud å drifte Sportsbaren. Når pandemien er over, anslår han at de vil trenge det dobbelte.

Hedrer gammel kjenning

Det nye lokalet er delt i tre. Den ene siden er myntet på de som vil nyte et måltid, og kanskje ta seg en drink i godt selskap. Den andre siden er 100% myntet på sport, med skjermer som skal vise kamper. Innerst i lokalet blir en gammel utelivskjenning hedret, som selv lukket dørene for to år siden.

– Vi snakket med Stig Ole Teigen som drev Bamses pub angående brunpubsavdelingen vår, så nå har vi et eget Bamseshjørne. Bamses er en del av Stjørdals kultur, og et sted flere har en kobling til. Hvis noen har bilder fra Bamses i gamle dager, så vil vi gjerne at de kommer med dem til oss, så henger vi dem på veggen, sier Mahmoud.

Les også: Bamses Pub har lukket dørene

Hjemmelaget mat

Allerede før åpning har Mahmoud fått god respons på de nyoppussede lokalene, og flere har kommet inn og fortalt at konseptet er et etterlengtet tilbud i Stjørdal.

– Vi kommer til å drive som tidligere, men kanskje får vi en ny type kunde nå som vi også serverer mat. Menyen vår består av både pizza, burgere, salater og litt fingermat. Alle rettene er hjemmelaget fra bunnen av, til og med burgeren, sier han.

Mahmoud forteller videre at den nåværende menyen er midlertidig, og at en ny meny vil være på plass tre-fire uker etter åpning.

– Så det er mye å glede seg til. Det vi serverer er av kvalitet, og vi satser på å servere byens beste italienske pizza.

Les også: – Her føler jeg meg hjemme

Uteservering

Noe annet kundene kan glede seg til, og som kommer på plass innen kort tid, er uteservering.

– Vi hadde egentlig ikke budsjett til uteservering. Men firmaet som bygget for oss var veldig fleksible og ventet noen måneder på siste betaling, fordi de mente vi burde ha uteservering. Så nå er uteservering på vei, og vi satser på å ha den plass i uke 25, forteller han.

Nå ser han frem til å ønske de første kundene velkommen fredag.

– Jeg gleder meg masse, du aner ikke. Jeg visste det kom til å bli bra før vi startet, men jeg hadde aldri forventet at det skulle bli så fint. Det blir bra å endelig få åpne, avslutter Mahmoud.

Les forrige sak:
Jon Ole Berg og datteren var på vei til hytta på Frosta da de ble møtt av en trafikkulykke i Vollsdalen på Skatval. Nå forteller han hvordan det var å komme først til skadestedet. (Foto: Guro Storli Aune)
Jon Ole var første person på ulykkesstedet: – Jeg håper det går bra med henne

Her forteller han hvordan det var å komme først til den alvorlige møteulykken på Skatval

Close