14 °C Stjørdal, NO
10/07/2020

Nå åpner de snart dørene til nye Hos Oss

I mål med omfattende oppussing

GLADE FOR NYÅPNING: Her er staben til Hos Oss samlet foran nyåpningen kommende torsdag. Fra venstre: Simon, Ted, Øyvind, Evija, Økkes, Amanuel og Elfrid. GLADE FOR NYÅPNING: Her er staben til Hos Oss samlet foran nyåpningen kommende torsdag. Fra venstre: Simon, Ted, Øyvind, Evija, Økkes, Amanuel og Elfrid.

– Nå gleder vi oss til å åpne dørene for publikum torsdag 1. august klokka 10, sier Elfrid og Ted Mathisen.

Hos Oss-paret ser fram til torsdagen etter en hektisk og arbeidssom juli måned.

– Vi er veldig glade for løsningen med et større kjøkken som hovedsakelig er viet varm mat. Her skal vi lage vi vår egen pizza som kommer i seks utgaver og fish & chips. Dessuten har vi fortsatt vår egen grill for burgere med mer. Vi har også laget en bruchetta-bar der vi tilbyr 13 forskjellige smaksvarianter, sier driverne av Hos Oss på Torget.

– I sommer har vi malt opp hele lokalet fra tak til gulv. Det har vært en dugnadsjobb. Vi er meget imponert og takknemlige for alle som har stilt opp for å hjelpe Hos Oss. Tro det eller ei, vi har ikke spurt noen. De har bare dukket opp klar for innsats, sier Elfrid Mathisen.

Hovedinngangen er nå flyttet til Torget. Dessuten er det mulig å gå inn i lokalene fra Kjøpmannsgata med to åpne dører.

– Men den nordlige inngangen på enden av lokalet er nå blitt omformet til kjøkkeninngang. Det som kjennetegner designet og «look’en» er den svarte fargen som går igjen over alt både ute og inne.

– Hvordan blir åpningstidene?

– Nå åpner vi klokka 10 hver dag fra mandag til lørdag. Hos Oss vil holde åpent på hverdager fram til klokka 20, men på torsdager vil det som vanlig være åpent helt til 22. Lørdagene stenger vi klokka 17. På søndag har vi åpent fra 12 til 17, sier Ted Mathisen.

– Nå har vi passert ni år på Torget siden åpningen 10. juli i 2010, sier fru Elfrid.

– Hvordan er utviklingen i etterspørselen?

– Det går stadig mer varm mat og drikke. Vi som eiere trengte en liten forandring for å få energi til å drive videre, og vi håper at kundene setter pris på den endringen som vi har gjennomført.

– Andre forandringer?

– Vi legger forholdene til rette for våre gjester. Det betyr at vi innfører en røykfri sone på terrassen som vender ut mot Torget. Dermed unngår vi også at røyk siver inn i lokalet. På andre områder er det mulig å røyke.

 

Les forrige sak:
Plenklipping med kalddusj

SE VIDEO av det originale påfunnet fra vår mann på Skatval

Close