17 °C Stjørdal, NO
17/06/2019

Nye lakser på topplisten

Tysker med fiskelykke – lokalkjent fikk laks på hjemmevald

Joakim Fornes (t.v.) fikk en laks på 5,9 kilo i dag, mens tyske Karl-Heinz Malz landet en rugg på 6,9 kilo. (Foto: Laksebørsen og privat) Joakim Fornes (t.v.) fikk en laks på 5,9 kilo i dag, mens tyske Karl-Heinz Malz landet en rugg på 6,9 kilo. (Foto: Laksebørsen og privat)

Det er ikke den store fangsten i Stjørdalselva, men to glade lakser fikk iallfall fangst i dag.

Følg med på Laksebørsen her!

Tyske Karl-Heinz Malz troppet opp på Laksebørsen med en laks han tok på sone 1. Tyskeren hadde fullklaff med sin flue og fikk fangst. Veiingen på Midtkil Camping dokumenterte at den veide 6,9 kilo og var 84 centimeter lang.

På meget kjente trakter hadde også Joakim Fornes fiskelykke onsdag. Med mark som agn fikk han dratt opp på laks på Fornes-valdet. Denne veide 5,9 kilo.

Den største laksen de seneste dagene er det en dansk fisker som har tatt. Michael Høgh fikk en laks som veide 7,2 kilo i Trøiteshølen tirsdag. Sammen mann fikk også fangst i dag på samme vald. Denne veide 6,5 kilo.

Fortsatt er det storruggen som Jahn Waage Aurdal fikk søndag som troner desidert øverst på Laksebørsen. Den veide hele 17,8 kilo og ble tatt ved Fossen i Forra.

Coop Storlien artikkelnivå

Les forrige sak:
Gytis Rakauskas satser med nytt næringsbygg på Gevingåsen i Stjørdal. Med åtte ansatte skal han med sitt firma for bilartikler flytte inn på 1200 kvadratmeter ved påsketider 2019.
Gytis Autek bygger på Geving

Bedriften Gytis Autek AS har de senere årene økt sitt volum […]

Close