13 °C Stjørdal, NO
21/05/2019

Nye massører hos Wasana

Wasana Massasje har ansatt Panipak Somphong Brødreskift og Rarai Chucheep

Wasana Massasje utvider med to massører. Wasana Harnsena (sittende) og Rattanarat Seechamni (i midten) får nå Panipak Somphong Brødreskift (41) og Rarai Chucheep (33) med som massører. Wasana Massasje utvider med to massører. Wasana Harnsena (sittende) og Rattanarat Seechamni (i midten) får nå Panipak Somphong Brødreskift (41) og Rarai Chucheep (33) med som massører.

Wasana Massasje har ansatt massørene Rarai Chucheep (33) og Panipak Somphong Brødreskift (41). De har begge lang erfaring med klassisk thailandsk massasje.

Wasana Harnsena (47) og kollega Rattanarat Seechamni (42) har opplevd en økende kundemasse, og utvider nå salongen i tredje etasje i Kjøpmannsgata 34 med de to nye massørene.

– Det er gledelig at så mange vil benytte våre tilbud, sier Harnsena og Seechamni. Begge kommer opprinnelig fra byen Chaiyaphum nord i Thailand.

– Massasje gir helsegevinster

Wasana Harnsena forteller at helsegevinstene ved klassisk thailandsk massasje er gode da behandlingen gir økt blodsirkulasjon og bedre lymfefunksjon.

– Lymfene i kroppen er i likhet med blodet med på å rense kroppen for slaggstoffer, og de fleste ønsker å forbrenne unødig fettstoff i kroppen. Økt fysisk aktivitet er bra, og det samme er behandlingen som vi tilbyr. Det kan være personer innom med smerter i muskler, stive ledd, vonde føtter eller migrene. Vi prøver å hjelpe alle på beste måte med vår lange erfaring, sier hun.

Åpen dag med thailandsk mat

Utvidelsen av salongen betyr at de nå kan gi behandling til enda flere kunder.

Coop Storlien artikkelnivå

– Våre åpningstider utvides til klokken 20.00 mandag til lørdag. Det blir også åpen dag hos oss kommende lørdag 13. oktober fra klokken 10.00 til 16.00 med servering av thailandske matretter. Da tilbyr vi også massasje i flere behandlingsrom her på salongen. Hjertelig velkommen! sier Wasana Harnsena.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Ni kjørte for fort

Politiet sjekket farten i 60-sone på E14

Close