11 °C Stjørdal, NO
26/06/2019

Nye Oktoberfester i Lokstallen

| |

Oktoberfest forbinder de fleste med Tyskland, men Stjørdal Mannskor synes det er på sin plass å sørge for at Stjørdalspublikummet skal få ta del i denne tradisjonen.

– Fjorårets oktoberfest i Lokstallen ble en stor suksess og folk har lenge henvendt seg til oss med spørsmål om det blir fest i år også, sier korets leder Ottar Kvål.

– Og vi kan berolige alle: Fredag 18. og lørdag 19. oktober blir det oktoberfest i Lokstallen.

– Vi har satt av to dager fordi pågangen har vært stor og vi ønsker jo at flest mulig skal kunne ta del i denne begivenheten, sier Kvål som tilføyer at mannskoret er veldig fornøyd med å ha funnet et opplegg som folk tydeligvis setter pris på.

I likhet med i fjor har mannskoret fått assistanse fra seks-sju-tetten fra Trondheim som vil ha sine egne avdelinger i tillegg til flere fellesnummer med koret.

Coop Storlien artikkelnivå

Det loves «sjonkling», høy allsangfaktor og andre innslag fra gruppa.

Søstera til Gjertrud fra The Julekalender har så vidt vi erfarer også tenkt seg på fest.

Det blir selvsagt mulig å kjøpe både mat og drikke, og i tillegg til fjorårets meny, loves det i år mulighet til å kjøpe kortreist drikke.

Det hele avsluttes med dans for den som ønsker å ta seg en svingom.

– Fredag 18. og lørdag 19. oktober er det pliktig oppmøte for alle som ønsker å oppleve en skikkelig trøndersk utgave av tysk oktoberfest i Stjørdal, avslutter en oppglødd korleder.

Da det er et begrenset antall plasser i Lokstallen, vil det bli forhåndssalg av billetter på Hegra bensinstasjon, Husfliden Stjørdal eller ved å ringe 959 35 118.

Les forrige sak:
|
Lånke rykker opp

Opprykket ble sikret med 3-0 seier over Blink III tirsdag kveld. […]

Close