11 °C Stjørdal, NO
27/06/2019

Nye steg for Selbuskogen Skisenter

Investerer 11 millioner kroner for å forlenge løypenettet

NYE GJESTER: Vi står klare til å ta imot både gamle og nye gjester, sier driftsleder Per Røsseth ved Selbuskogen Skisenter. Styreformann er Kjell Fosse. NYE GJESTER: Vi står klare til å ta imot både gamle og nye gjester, sier driftsleder Per Røsseth ved Selbuskogen Skisenter. Styreformann er Kjell Fosse.

Selbuskogen Skisenter står klare til å investere 11 millioner kroner for å forlenge løypenettet, sier driftsleder Per Røsseth.

Han kan i de siste årene registrere en kraftig økning i bruken av anlegget. Vinteren 2010/11 hadde Selbuskogen Skisenter 8000 gjester. Seks år senere i vinteren 2016/17 var tallet steget til 35.000.

– Det betyr flere parkeringsinntekter som igjen er med på å styrke inntektsgrunnlaget. Dermed er det grunnlag for videre ekspansjon, sier Røsseth.

Skisenteret kommer til å forlenge løypenettet for rulleski med å asfaltere en trasé oppover til et snupunkt før den gjør en sving og fortsetter nedover. Der går løypen helt ned til bakkene på den andre sida av parkeringsplassen som ligger på grensa mot Stjørdal.

– Det blir en fin og fartsfylt trasé nedover til en passende snuplass, sier Røsseth.

Skisenteret håper å ha de nye løypene klare til sesongåpning høsten 2019, og driftslederen håper på gamle tilstander med tanke på besøk.

Coop Storlien artikkelnivå

– Vi har registrert 527 biler på en dag som det høyeste besøket vi har målt. Du kjører gratis inn på parkeringsplassen og betaler når du kjører ut. Det er mest praktisk i forhold til trafikkavviklingen, sier Per Røsseth.

Les forrige sak:
NY HVERDAG: Tone Ulvik er glad for at den nye barnehagen på Frosta står ferdig om et snaut år.
Nybarnehagen har fått sitt navn

Den nye barnehagen på Frosta ble nylig døpt til Kvamtoppen barnehage

Close