5 °C Stjørdal, NO
18/09/2021

Spar Hegra uke 37
Header-Bingo-med dato

Nykommerne rett inn i troppen mot Lillestrøm

De «hjemvendte sønner» kan få spilletid mot Lillestrøm

Både Franklin Daddys Boy Nyenetue (t.v.) og Iver Nordmeland Westerlund er i Blink-troppen mot Lillestrøm lørdag ettermiddag. (Foto: Stjørdals-Blink Fotball)

Både Franklin Daddys Boy Nyenetue (20) og Iver Nordmeland Westerlund (19) går rett inn i troppen til dagens kamp i Obos-ligaen mot Lillestrøm. Det avslører medtrener Snorre Lillebo på Stjørdals-Blink Fotball sin hjemmeside.

– Der Lillestrøm har brukt «overgangsvinduet» godt med å hente stor navn fra andre lag i ligaen, har vi tatt i mot unge trønderske spillere som er i startgropa på sin fotballkarriere. Det er med glede vi kan presentere hjemkomsten til to hjemvendte stjørdalinger i dagens kamptropp: Iver Westerlund og Franklin Daddys Boy Nyenetue, skriver Lillebo.

Trenerteamet lover full innsats og et helhjertet forsøk på å gjenta bedriften fra Åråsen 20. juli da Blink slo fotballstorheten 1-0. En som håper på ekstra jubel i dag er en av Obos-ligaens aller beste spillere. Sander Erik Kartum feirer nemlig sin 25-årsdag på MUS Stadion Sandskogan i dag.

Avspark mellom Stjørdals-Blink og Lillestrøm er klokka 15.30.

Les forrige sak:
Nærmer seg skolekjøp-forslag

Kommunen og fylkeskommunen møtes

Close