21 °C Stjørdal, NO
23/07/2019

Vil høre om fengsels-utvikling

Vil ha orientering om situasjonen

Kjell Lundemo (innfelt) er opptatt av hva som skjer med fengselssaken i Meråker. Kjell Lundemo (innfelt) er opptatt av hva som skjer med fengselssaken i Meråker.

I mange år har det vært snakket om planer om fengsel i Meråker. Dette har vært en sak som har vært lansert både av lokale og sentrale politikere, og mange av politikerne har også vært på besøk i bygda for å diskutere fengselsetablering.

Nå ønsker lokalpolitiker Kjell Lundemo (V) å få en redegjørelse om hvordan det ligger an med fengselsplanene. Til kommunestyrets møte førstkommende mandag spør han om hva som er status i arbeidet med å få etablert fengsel i Meråker og samtidig hvordan denne saken vil bli fulgt opp videre.

For ganske nøyaktig ett år siden ble det lagt fram en rapport til kommunestyret som konkluderte med at Meråker er svært godt egne som lokalisering av et nytt fengsel. I den rapporten, som ble laget av konsulentselskapet Avantas, var det skissert et fengsel med 96 plasser som ville gi kommunen minimum 300 arbeidsplasser.

Les forrige sak:
Jan Inge Svensson er fortvilt over situasjonen med mange store hull i veibanen og på parkeringsplassen bak Faghuset og gamle Mega i Kjøpmannsgata.
Må kjøre i sikksakk på parkeringsplassen

Hull etter hull på den tidligere Domus-parkeringen

Close