18 °C Stjørdal, NO
15/07/2020

Nytt bygg på Alstadjordet

Det nye bygget på Alstadjordet får butikk, frisør og kafe i første etasje. Andre etasje innehar åtte nye selveierleiligheter der fire fortsatt er ledige for salg. Det er byggfirma Lein-Nilssen som har snekkerentreprisen på byggeprosjektet.

 

Et nytt stort bygg har de siste månedene reist seg på Alstadjordet vest for rådhuset i Frosta sentrum. Dette butikk- og leilighetsbygget er med å gi kommunesenteret Alstad et mer moderne preg, og skal huse en helt ny Kiwi-butikk på hele 1100 kvadratmeter. Det blir lokaler for frisør i tillegg til kafe på 200 kvadratmeter gulvflate.

 

– Bygget på Alstadjordet som nå tar form med topp moderne leiligheter utstyrt med terrasser i andre etasje, har en grunnflate på 1300 kvadratmeter. De åtte leilighetene i sameie får størrelse og volum fra 94 til 123 kvadratmeter fullt utstyrt med integrerte hvitevarer, forteller eiendomsmeglerfullmektig Nils Nordbotn i Nylander som administrerer salg av leilighetene. Boligene i sameiet får heis og parkering i kjeller med rampe som gjør bilhold enkelt og praktisk, samtidig er området forsynt med gjesteparkering og enkel tilgang til Kiwi-butikken.  

 

Parkanlegg og fin utsikt    

– Har dere solgt noen av leilighetene, og hva med prisnivå?

Fire av de åtte leilighetene er solgt, og interessen for å bosette seg såpass nært sentrum på Frosta er klart tilstede. Prisene varierer fra 3.285 millioner kroner til 3.685 millioner kroner. For de som kjøper bolig i prosjektet blir hverdagen praktisk med butikk, frisør og kafe i første etasje, sier Norbotn. Det er Jon Andor Hovdal, Terje Viktor Nesshaug og Stig Hovdal som gjennom Alstadjordet Eiendom as på eiersiden er byggherrer i prosjektet. Voll Arkitekter AS har tegnet byggets funksjoner. De tre på eier- utbyggersiden har i følge Norbotn opsjon på Bunnpris-bygget i sentrum som trolig senere får en endring fra dagens form.

 

– Du må få med det faktum at en park skal anlegges på uteområdene ved bygget. Fra en svalgang er sikten åpen rett ned på parkområdet.

 

– Hvem er kjøpegruppen i dette prosjektet Norbotn, og hvor stort er tomteområdet?

– Det kan være utflyttede personer fra Frosta som ønsker å komme tilbake i voksen alder. Det kan være innbyggere i Frosta som i dag har enebolig eller en gård med generasjonsskifte. At dette gir en unik mulighet til en «lettere» hverdag i topp moderne boliger er det liten tvil om sier Norbotn, og fremhever terrassene fra 43 til nær 50 kvadratmeter i eierleilighetene. Totalt er tomteområdet Alstadjordet på 5.472 kvadratmeter. 

 

 

 

Les forrige sak:
Reklamebanken flytter inn i Kjøpmannsgata 13 og pynter lokalene med lampeskjermer. Kåre, Aud Helen, Bernt Petter og Ann Kristin gleder seg til å ta i bruk nye lokaler.
Reklamebanken flytter til ny bank

  Et og et halvt år er gått siden Reklamebanken flyttet […]

Close