11 °C Stjørdal, NO
17/09/2021

Spar Hegra uke 37
Header-Bingo-med dato

Nytt Mekonomen-verksted

Per Johan Evensen og Meråker Auto AS har flyttet til Sutterøy og skiftet navn til Evensen Bil AS: - Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester, sier han. (Foto Oddvar Auran).

 

I fjor høst flyttet Meråker Auto AS sin virksomhet til Stjørdal og Sutterøy bak Biltilsynet og Nettbuss.

Samtidig ble navnet byttet til Evensen Bil AS; et vanlig Mekonomen-verksted som nå er kommet godt i gang med driften. – Bilverkstedet er en sam­mensatt virksomhet med mange autorisasjoner. Derfor tar det litt tid å få alt på plass, sier daglig leder Per Johan Evensen som er glad for å ha flyttet til Sutterøy som har gitt han mange opplevelser.

Evensen er vokst opp i en familie som har vært knyttet til bilbransjen. Ut fra en totalvurdering er han overbevist om at det er greit for kundene at hele operasjonen blir gjort på samme plass.

– Dette har vi lagt vekt på ved etableringen på Sutterøy. Vi legger opp til et bredt service-tilbud med reparasjon av alle biler og all slags arbeid knyttet til EU-kontroller; dekkskifte og dekksalg; bremse- og motor-reparasjoner; reparasjoner av forstillinger og rustsveising; olje- og filterskift; diagnosearbeid og ellers service generelt, sier Evensen som er glad for å styrke virksomheten også med andre tilbud:

– Noen bilskader behøver ikke å løses umiddelbart, mens for eks. en skade på bilglass kan ikke vente. Vi etablerer eget bilglassverksted der vi skifter og reparerer glass. Ellers tar vi service på snøscootere og mopeder. Vi står gjerne til disposisjon for å gi veiledning ved bilkjøp og andre råd.

Vi har en egen bergingsbil som henter biler og kjører bort bilvrak.

Fra Sutterøy er det kort veg til Værnes. Det er et marked vi er interessert i. For vi tilbyr at bileiere kan sette igjen bilen her for vedlikehold og eventuelt reparasjoner mens de er ute på reise. Vi sørger for at kunden får bilen på Værnes ved tilbakekomst. I tillegg driver i bilutleie i mindre skala og har utleiebil til disposisjon når bilen står på verksted. Et venterom med kaffe og noe smågodt står til disposisjon under kortere oppdrag.

– Salg?
– Ja, vi selger bildeler og rekvisita. Da er det en fordel å være knyttet til en kjede med rask levering av deler vi ikke måtte ha. Noen bruktbiler kan også tilbys for salg.
– Andre ting du vil nevne?
– Ja, det er litt spesielt at vi også etablerer et eget godkjent biloppretterverksted og tar alle typer karosseriskader. I forlengelsen av det kommer også eget billakkeringsverksted. Vi lakkerer alle slags typer biler og tar imot understellsbehandling. Jeg er veldig glad for å få muligheten til å tilby så mange tjenester under samme tak.

Evensen Bil AS utfører EU-kontroll inntil 7,5 tonn. Vi har også utstyr og verksted godkjent for reparasjoner av litt større biler som bobiler, mindre buss og lastebiler. Vi satser på å være rimeligst på pris; spesielt på standardjobber. Likevel skal vi levere topp kvalitet på jobber og deler, sier Evensen.

– Hvor mange ansatte vil arbeide her?
– Vi blir 5-6 ansatte. Vi er godt fornøyd med lokalene som vi overtok etter Betongrenovering. Her har vi gode forutsetninger for å drive vår allsidige virksomhet, men det er ikke plass til mer enn 5-6 ansatte når driften kommer i gang for fullt, sier Evensen som er veldig tilfreds med den positive mottakelsen i Stjørdal både fra folk og det offentlige: – Jeg satte stor pris på å bli ønsket velkommen av Stjørdal kommune, sier han.   

– Stjørdal har utøvere som leverer tjenester på de samme områder som dere. Er det en dristig etablering?
– Nei. Stjørdal har mange tilbud, men samtidig kan det være lang ventetid på noen områder og mye går ut av Stjørdal. Vi ser fram til å fortsette arbeidet i Stjørdal, sier Per Johan Evensen.

– Hva er din tilknytning til Sutterøy?
– Den er sterk. Familien hadde en hytte her da jeg vokste opp. Jeg er fra Trondheim, men bodde som veldig ung ti år i Ålesund. Men i alle disse årene – og senere – ble hele sommeren tilbragt på Sutterøy. På den måten er jeg kommet hjem igjen. Jeg har mange gode minner fra Sutterøy – og flere skal det bli, sier Per Johan Evensen som synes det er moro å bruke en logo som ligner på den som familien tidligere brukte i Namsos.

Les forrige sak:
De siste kvadratene skal hakkes bort for å gi plass til den nye hallen.
Stjørdalshallen etter planen

  - Arbeidet med forberedelseene til byggingen av Stjørdalshallen går etter […]

Close