22 °C Stjørdal, NO
21/05/2019

Nytt team bak S-N sine ungdomssider

|| Mediis UB. Fremste rekke f.v. : Renate Aas Eriksen, Kristine Handegaard, Thea Marie Pettersen. I midten f.v. Pia Holmen, Andrea Kristoffersen, Hanna Røkke, Marte Bentdal, Solveig Kristine Lillemo, Ingrid Selboe. Bakerste rekke f.v: Ingar Storengen Gravåsen, Martin Almli Myrvold, Tommy Thompson, Mats Smalø, Johan August Skatvold. Ikke til stede: Trine Amalie Alstad||

Hva vi gjør

Hver onsdag kommer vi på skolen og er klar for en ny dag med ungdomsbedrift. I bedriften jobber vi med faget prosjekt til fordypning, der vi attpåtil bestemmer noe vi selv vi vil fordype oss i. Det vi gjør i bedriften er å møte kunder, føre regnskap, og lære hvordan der er å jobbe i en ordentlig bedrift og hvordan media fungerer. Av bedriften får vi med oss kunnskap som vi eventuelt kan bruke senere i arbeidslivet og om vi ønsker å jobbe innen media.

Mediis UB

Mediis heter vår ungdomsbedrift, og vi driver den selv. Hanna Røkke er leder, Mats Smalø nestleder, Solveig Kristine Lillemo er økonomiansvarlig og Johan August Skatvold er markedsføringsansvarlig. Vi tar på oss oppgaver som studiofotografering, fotografering og filming på og til forskjellige arrangement og selvfølgelig også privat. Vi lager også bannere og logo til de som ønsker det og lager plakater til forskjellige arrangementer.  Du kan kontakte oss om du ønsker prisforslag eller bare ønsker å høre mer om oss og hva vi gjør. Du kan også like Mediis UB på facebook eller følge oss på instagram (mediisub) hvor vi legger ut bilder av ulike oppdrag og hva vi gjør.

Vi har hittil hatt en del fotoshoots, vi har laget en video for Halsen musikkforening, laget kaffe- og middagskort for Ole Vigs kantine, vi har også laget noen plakater for Skatval kattehotell. Og vi håper du kontakter oss om du trenger hjelp.

Pengene vi tjener inn skal vi bruke på en klassetur som skal inneholde diverse faglig stoff. Vi vet enda ikke hvor turen skal gå, men den kommer til å være i slutten av andre klasse.

Coop Storlien artikkelnivå

Fylkesmessa

Som mediebedrift har vi tenkt å møte andre mediebedrifter og andre ungdomsbedrifter på fylkesmessa 14 mars. Der skal vi konkurrere med andre ungdomsbedrifter i forskjellige kategorier. Noen av prisene som utdeles på fylkesmessa er for beste logo, for beste reklamevideo, for beste brosjyre, for beste innovasjon og for beste elevbedrift.

Tips oss

Vi skal fylle opp disse ungdomssidene hver uke, og for å få til det trenger vi tips om hva vi skal skrive om. Har du en hjertesak, eller skjer det noe der du bor eller på skolen, eller er det noe spesielt du vil lese om? Ta kontakt med oss på mediisub@hotmail.com eller på facebook.com/mediisub.
Vi vil gjerne hjelpe deg med forskjellige medierelaterte oppdrag du gir oss, og håper du tar kontakt så fort du kommer opp med noe du ikke kan utføre selv. 

Les forrige sak:
||
Rensfjellrennet avlyst

Datoen var den 22.3 men med lite snø i traseen og […]

Close