6 °C Stjørdal, NO
19/02/2019

Nytt yoga-tilbud skapte stor interesse

|| Suzana Westaway (t.h.) møtte enorm interesse for sitt første kurs i kundalini yoga i Stjørdal. En av deltakerne der er Hilde Olderskog Albertsen (t.v.). Nå settes snart kurs nummer to i gang.||

– Det første kurset ble fylt opp veldig raskt, forteller Suzana Westaway. Hun er instruktør og en av få som driver med kundalini yoga i Norge.

Nye muligheter

Den store interessen for kundalini yoga i Stjørdal har gjort at hun allerede har åpnet påmelding til neste kurs.

– Det første kurset startet 23. januar, mens neste kurs har oppstart torsdag 8. februar. Veldig gledelig med en sånn mottakelse på noe som er såpass nytt og ukjent her i Stjørdal, sier Hilde Olderskog Albertsen, som er entusiastisk deltaker på kundalini yoga.

Trend

Kundalini yoga stammer opprinnelig fra India. Der har den eksistert i mange tusen år, men det var først da Yogi Bhajan brakte denne yogastilen til Canada i 1969 at vestens land fikk øynene opp for den.

– Denne metoden var på en måte en hemmelighet, og det var litt «overklasse» over den. Nå er den mye brukt innenfor både sport og medisin. Kundalini yoga har nå «inntatt» 52 land, og er inne på topp 10-listen over fitnesstrender i USA, forteller Suzana Westaway.

– Dette kan muligens sies å være doping uten doping. Du kommer virkelig på plass i deg selv, sier Hilde Olderskog Albertsen om kurstilbudet som foregår ved Daba Café i Stjørdal.

Les forrige sak:
||
Emil har fått sprint-ja

I dag ble det norske laget til de tre første distansene […]

Close