12 °C Stjørdal, NO
30/07/2021

Nyttår sammen for 40. gang

De treffes hver nyttårsaften til festlig lag. I år markerte Halldis og Henny, Bjarne og Gunnar 40 år med nyttårsfest i Petrinebakken på Hell. Rakettene gikk i været for 40. gang i Petrinebakken hos Halldis og Bjarne Rømuld.

 

Hjemme hos Halldis og Bjarne Rømuld i Petrinebakken på Hell er det hjertevarme året rundt. Dette topper seg på nyttårsaften, da flere blir innbudt til pinnekjøtt.

Det er 40.gang at Halldis og Bjarne Rømuld på Hell har besøk av Gunnar og Henny Jønnum nyttårsaften. 31.jan 1970 flyttet de inn i huset sitt på Hell. De første årene lå Gunnar og Henny over med egne barn når det nye året skulle markeres.
-Selv om Petrinebakken ligger mellom Steinmohaugen og Gevingåsen ser vi fyrverkeriet mot Stjørdal og Stokkhaugan, sier Halldis (69). Mot Lånke skole og Værnes kirke ser de også fra Steinmohaugen.    
– Vi har ambisjoner om å fortsette å treffes hver nyttårsaften også videre fremover, sier Halldis som serverer pinnekjøtt når det nye året skal markeres. I år som tidligere var også Svein Olav Tronstad og Randi Tronstad med å markere 40 år sammen med Åse Renbjør og Egil Strid.

Les forrige sak:
Gravide og små barn bør ­holde seg unna større fisk. Det anbefales å holde seg til fisk under 25 cm, og disse bør unngå å spise ørret og røye som veier over ett kilo.
Kvikksølv i innlandsfisk

    Det er faretruende mye kvikksølv i innlandsfisken. Prøver tatt […]

Close