2 °C Stjørdal, NO
20/10/2019

Nyttårskonsert med korps og solister

Bettan i front for årets store nyttårskonsert

Noen representanter for årets nyttårskonsert på Scandic Hell. Fra venstre: Are Tyholt, Martin Weiseth, Asgeir Finserås, Viggo Valle, Tor Halvard Nilsen, Elisabeth "Bettan" Andreassen, Geir Ulseth, Maria Angelica Fiskvik og Kristian Stue Grav. Noen representanter for årets nyttårskonsert på Scandic Hell. Fra venstre: Are Tyholt, Martin Weiseth, Asgeir Finserås, Viggo Valle, Tor Halvard Nilsen, Elisabeth «Bettan» Andreassen, Geir Ulseth, Maria Angelica Fiskvik og Kristian Stue Grav.

Halsen Musikkforening hadde sin første prøve med årets solister torsdag kveld og Elisabeth Andreassen storkoste seg i lag med det nesten 50 manns store korpset. Viggo Valle gikk rundt og nikket smilende til det han hørte, og han skal være konferansier.

Sofie Venæs fra Hegra blir den andre solisten på årets Nyttårskonsert. Sofie studerer ved musikkteaterhøyskolen i Oslo for tiden. Årets gjestedirigent er Tor Halvard Nilsen. Han skal dirigere Halsen Musikkforening på nyttårskonserten for første gang.

Geir Ulseth som er leder for arrangementskomiteen sier at billettsalget går svært godt og det minker med ledige plasser, men Hell Amfi kan ta opptil 900 personer så det er ennå muligheter. Det er muligheter for en helkveld med både konsert, middag og dans for de som ønsker det og hotellet opplyser på sine nettsider at de har gode tilbud på overnatting nå i helga.

 

Les forrige sak:
Denne spreke gjengen er på utkikk etter flere trenere, og ber interesserte om å ta kontakt.
Ivrige spillere trenger flere trenere

60 utøvere ønsker seg flere som kan gjøre dem flinkere

Close