7 °C Stjørdal, NO
24/05/2019

Odd Egil Wangberg – Daglig leder

Leder Kjell Erik Hammer t.v. er veldig glad for at Odd Egil Wangberg har takket ja til stillingen som daglig leder i Stjørdals-Blink Fotball. Han tiltrer 1. juni.

 

– Første oppgave blir å klargjøre oppgavene til en daglig leder og hva de tillitsvalgte fortsatt skal gjøre, sier Odd Egil Wangberg som tiltrer i full stilling 1. juni.

Han tar umiddelbart kontakt med lagledere og trenere for å gjøre seg kjent med lagsmiljøene. Alle utvalg ble for øvrig lørdag oppfordret til å komme med innspill på hvilke arbeidsoppgaver daglig leder bør ha. Styret er arbeidsgiver og bestemmer hvilke oppgaver han skal ha.

– Jeg liker å arbeide i organisasjoner som har felles mål. Det gir meg ekstra motivasjon. Min oppgave som daglig leder i Stjørdals-Blink Fotball skal være å bidra til trivselen for alle involverte; spillere, trenere og tillitsvalgte, sier Wangberg som har vært med klubben i ulike posisjoner i de siste fire årene. I yrkeslivet har han i mange år arbeidet opp mot Skanska; bl.a. med fire års opphold i Stockholm.

– Ingen sovepute!
Leder Kjell Erik Hammer presiserer med en gang: – Ansettelse av daglig leder er ingen sovepute! Det er ikke slik at tillitsvalgte med leder i spissen kan se bort fra sine oppgaver med henvisning til at ”daglig leder ordner dette”. Slik er det ikke. Vi skal alle fortsette med våre oppgaver. Men med daglig leder får vi et fantastisk bindeledd med god oversikt over hele organisasjonen og oppgavene. Slik får vi alle bistand, sier Hammer.

Coop Storlien artikkelnivå

– Skal jeg ta jobben?
Februar 2011. Stillingen som daglig leder i Stjørdals-Blink Fotball er fortsatt ikke besatt. Hva må gjøres? Kjell Erik Hammer og Odd Egil Wangberg snakker sammen. De er begge opptatt på hvert sitt holdt. Men samtidig er de skjønt enige om at dette må være en drømmestilling. Da går det ikke lenge før Wangberg melder seg: – Jeg kan ta stillingen!

– Derfra var det et meget kort beslutningsprosess. Klubben internt er informert før pressen nå blir orientert, sier en lettet Kjell Erik Hammer under pressekonferansen i kafeteriaen på Abrahallen søndag ettermiddag etter at Stjørdals-Blink har slått fjorårets argeste konkurrent Tiller med 1-0 i vinterserien.

Aktiviteten i Stjørdals-Blink fotball vokser. En daglig leder har lenge vært ønsket. I fjor høst ble det satt ned et utvalg bestående av leder Kjell Erik Hammer, Kjell Rosvold og Odd Egil Wangberg for å trekke opp retningslinjene. Utvelgelse skulle skje i samarbeid med Job Zone ved Gunn Iren Berg Svendsen. Stillingen ble lyst ut, flere aktuelle kandidater meldte seg med interesse for stillingen. Men det kom aldri til ansettelse.

– Stjørdals-Blink fotball skal utvikle det som vi er gode på. Vi har lenge hatt store arrangement med gode inntektsmuligheter som Juni-Martna’n, Fest-i-Natt, Sjampions Lig for å nevne noen. Dette er arrangement som kan utvikles videre. Vi kan samordne innkjøp, sier Wangberg.

Hjemmekamper
– De aller fleste hjemmekampene i år blir spilt lørdager kl. 16.00. Det er serieåpning mot Charlottenlund lørdag 9. april. Forut for kampene vil det i tidsrommet 12 – 14 være arrangement på torget. Stjørdals-Blink fotball er opptatt av å legge forholdene til rette for barnefamilier. Målet er ambisiøst; samle 500 tilskuere i snitt, sier Hans Tore Holltrø i markedsutvalget.

Stjørdals-Blink har i vinter spilt flere gode treningskamper med solid seier 5-1 over divisjonskollega Verdal; seire over 2. divisjonslagene Nardo (2-0) og nå Tiller (1-0). Lørdag 9. april er det klart for sesongstart hjemme mot Charlottenlund som spilte kvalik mot Nardo i 2009 og har hevdet seg godt. Mandag 28. mars reiser Stjørdals-Blink på en ukes treningsleir i Tyrkia med tilbakekomst mandag 4. april. Onsdag 6. april kommer første kvalik til NM før seriestarten 9. april.

Da er det ønske om stort oppmøte på Øverlands Minde for å se Stjørdals-Blink anno 2011.

Les forrige sak:
Frontrute, speil og lykter er ramponert. Jorulf Fløan er fortvilt over at noen kan være istand til å utføre en slik ugjerning.
Løypemaskin på Skatval ramponert

  Løypemaskinen som Jorulf Fløan har investert betydelige private midler i, […]

Close