8 °C Stjørdal, NO
21/04/2019

Okser sperret E6-tunneler

Etterlyser eier av dyr som har forvillet seg ut på E6

Helltunnelen (Illustrasjonsfoto) Helltunnelen (Illustrasjonsfoto)
Værnes begravelsesbyrå steindag april

Både Stavsjøfjelltunnelen og Helltunnelen var stengt etter at okser hadde forvillet seg ut på E6. Den første meldingen om dette kom seks minutter over seks tirsdag morgen. Da var det to okser som hadde havnet ute på E6 mellom tunnelene.

Seks minutter senere meldte politiet at dyrene var jaget bort fra veien og at politipatruljen på stedet forsøkte å holde dyrene borte fra vegen. Men det varte ikke lenge, – bare fem minutter. Da kom det en ny melding fra politiet og Vegtrafikksentralen om at de to tunnelene igjen var stengt på grunn av ku eller okse inne i Stavsjøfjelltunnelen.

Men så, klokka 6.35, kunne Vegtrafikksentralen melde at dyrene hadde forlatt veien og tunnelene og E6 kunne åpnes igjen.

Les forrige sak:
Det var Stjørdal Demensforening som endte opp med «Eldreprisen 2016»; en gave fra vinnerne Stjørdal Seniorforum. Her er Gunda Widén (fra venstre), Sissel Solvold og leder Grete Falck Anderssen sammen med leder i Stjørdal Seniorforum, Ole Myrbekk. Ordningen med krav om "videresending" av prispengene er nå avskaffet. (Arkivfoto: Bjørn Helge Larsen)
Nå får vinnerne prispengene

Nå kan vinnerne selv bruke pengene på nye aktiviteter

Close