0 °C Stjørdal, NO
04/04/2020

Ola lager julestemning i to kulturhus

– Jeg er nøye på kvaliteten på det vi leverer, ikke bare musikalsk, men hele rammen

JUL I KIRKA: Ola Lauvås, trompeten og et proft ensemble skal gi publikum i Stjørdal kirke massevis av julestemning.
SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Trompetist Ola Lauvås hadde full sal og stor suksess med sin julekonsert i Kimen i fjor. I år lager han enda mer julestemning og tar også med seg produksjonen til Bruket kulturhus i Hommelvik.

– Vi solgte ut i Stjørdal kirke i fjor, så vi har snakket om å utvide. Det er såpass mye arbeid med en produksjon som dette at vi ønsker å «bruke» den mer. Da snakket vi om flere muligheter, men det blir helt perfekt å gjøre samme forestilling i Bruket i Hommelvik, sier Ola Lauvås.

To strykere med på laget

24-åringen er tilbake i Norge etter tre år som student i Leeds. Nå er det årets julekonsert som står på programmet, og Lauvås lover en enda bedre konsertopplevelse enn i fjor.
– Det blir litt det samme repertoaret som i fjor, men mye nytt. I tillegg blir lydbildet et helt annet ettersom vi har med et nytt og større ensemble, sier Lauvås, som har styrket seg med to strykere. Berit Øverkil på fiolin og Birgitte Mikalsen på cello utgjør det musikalske bakteppet sammen med Lauvås sine faste bakmenn Arne Skognes på perkusjon, John Oddstein Aune på gitar og Jan Inge Tjørhom på bass.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel
Ny vokalist

Og helt i front sammen med trompetisten står en «ny» vokalist.
– I fjor gjorde Liv Ellen Rønning en kjempejobb som vokalist. I år er det Kristine Heide Bø som blir konsertens vokalist, forteller Lauvås.
Han studerte sammen med Heide Bø i Sverige for fire-fem år siden, og 23-åringen fra Trondheim er for tiden lokalisert i Stockholm hvor hun skriver og produserer sin egen musikk.
– Kristine har sluppet sine første selvkomponerte låter i høst. Hun er en strålende låtskriver, men også en fantastisk vokalist. Dette er en dame som virkelig har det på stell og som kan faget veldig bra, sier Lauvås.

Profesjonell ramme

18. desember er datoen for «Julestemning» i Kimen kulturhus, mens konserten i Bruket kulturhus er den 19. desember. Begge steder blir det full produksjon med fullt ensemble på scenen, og egne lyd- og lysteknikere.
– Det blir enda litt mer proft i år enn i fjor. Det passer oss veldig bra. Jeg er nøye på kvaliteten på det vi leverer, ikke bare musikalsk, men hele rammen. Her skal vi virkelig sørge for at alle som går hjem fra de to konsertene har med seg masse herlig julestemning, sier Ola Lauvås.

 

Les forrige sak:
Lørdag 7. desember er det åpen dag hos Berit Byberg. På klinikk B.B. Behandling møter man flere tilbydere av tjenester. Byberg ønsker å gjøre kjent klinikkens tjenester og ønsker velkommen på åpen dag.
Åpen dag hos Berit Byberg

Klinikken i Torgkvartalet tilbyr ulike former for behandling

Close