-6 °C Stjørdal, NO
29/11/2020

Ole Edvard Antonsen kommer til Kimen

Den populære trompetisten drar på juleturne sammen med solister, band og gjester

Stine Hole Ulla blir med på juleturneen sammen med Ole Edvard Antonsen. Det samme gjør Knut Marius Djupvik som gjør suksess i Stjernekamp denne høsten. Stine Hole Ulla blir med på juleturneen sammen med Ole Edvard Antonsen. Det samme gjør Knut Marius Djupvik som gjør suksess i Stjernekamp denne høsten.

Ole Edvard Antonsen legger sin juleturne til Kimen som eneste stoppested i Trøndelag. Lørdag 12. desember entrer den populære trompetisten scenen sammen med solister, band og gjester.

Det vanker toner av advent og jul når Ole Edvard Antonsens førjulsturné presenterer årets toner med «Desemberstemninger”. Det er et faktum at Antonsen med musikere har gjort dette til en hyggelig tradisjon rundt om i landet. Artistene gleder seg til å innta Storsalen i Kimen kulturhus, og denne konserten blir eneste stopp i Trøndelag til glede for publikum i regionen.

Ole Edvard Antonsen er blant verdens fremste trompetsolister. Han er også en av landets største internasjonale stjerner, og på denne turnéen har han med seg Knut Marius Djupvik, som gjør stor suksess i Stjernekamp på NRK denne høsten. Stine Hole Ulla som var den første kvinnelige vinner av Norske Talenter i 2012, er også med på konserten som vil inneholde flere kjente og kjære juleklassikere. Sanger som «O´Helga Natt» og «Anthem» med Knut Marius, «The Prayer» som duett med Stine, «Vidda», som ble komponert etter en tur i jagerfly over Finnmarksvidda med en pilot fra Stjørdal bak spakene. Ole Edvard Antonsen vil i tillegg by på flere overraskelser.

– Jeg har med på turneen et tre manns sterkt band sammen med mine gjesteartister. Det tre mann sterke bandet vil være med å skape en stemningsfull konsert i Stjørdal i en annerledes førjulstid, sier Ole Edvard Antonsen som gleder seg til å besøke Kimen kulturhus.

Les forrige sak:
Sju deltakere stilte med egne biler på NAF Øvingsbane i Lånke. Nytt kurs arrangeres i regi av NAF Stjørdal og Sør-Trøndelag neste måned.
Ble tryggere på glatta

NAF arrangerte glattkjøringskurs på øvingsbanen i Lånke

Close