11 °C Stjørdal, NO
26/06/2019

Ole Paus til Valberg Gård

Roger Lein ved Valberg Slektsgård på Frosta ønsker gjestene velkommen. Først ut er Lånkerevyen (utsolgt) med to oppsettinger og fulle hus. Ole Paus kommer på viltaften dagene 27. og 28.september i år.

 

Ole Paus er årets artist på Viltaften 27. og 28. september hos Valberg Slektsgård. Reservasjon av billetter er allerede i gang, og 100 av 150 billetter en av kveldene er allerede utsolgt. Innehaver Roger Lein er sikker på at viltkvelden vil bli en suksess og vet Ole Paus har vært i TV-ruta ofte i det siste. Inngang på 440 kroner og to-retters middag til 250 kroner hører med til Ole Paus-kvelden i september.

 

– 5. og 6. april er det fullt hus på to revyaftener hos oss. Det er blant annet Lånkerevyen som kommer på besøk, og foruten gjester fra en stor region får mange fra Frosta denne gang stifte bekjentskap med aktørene fra Lånke, sier Roger Lein på Valberg Slektsgård. For booking på viltkveld med Ole Paus, ta kontakt med Roger på telefon: 947 92 349.

 

Coop Storlien artikkelnivå

 

 

Les forrige sak:
TIL HELL: Jarle Andhøy kommer til Rica Hell onsdag 10. april, der Selbu Sparebank inviterer til en åpen temakveld i amfiet ved hotellet.
Jarle Andhøy til Hell Amfi

  - Vi garanterer publikum en kveld der de får innsikt […]

Close