5 °C Stjørdal, NO
21/03/2019

Om sjøfiske i Lokstallen

|| Bjørn Florø-Larsen med en stor fisk av arten lange. Lange finnes blant annet i Trondheimsfjorden.||

 

Fra Lokstallen på Tangmoen kan man kjenne sjølufta fra fjorden. Uten noen form for tog i teglsteinsbygget Lokstallen, ligger det likevel godt til rette for tema sjøfiske.

Fredag 2. februar klokken 19.00 får Stjørdal Jeger og Fiskerforening besøk av en av landets fremste sportsfiskere. Bjørn Florø-Larsen er kjent for å spre engasjement om fisk når han snakker om spesielle fisker på kroken i enden av snøret. Blant annet fisket han i juli 2016 en kveite i Trondheimsfjorden på hele 161,65 kilo. Kveita var 2,19 meter lang og Bjørn brukte en time og 40 minutter sammen med en kompis før den flate store fisken var oppe i båten.

– Jeg har undersøkt litt og funnet at dette må være den største kveita som er tatt på stang i Trondheimsfjorden. Jeg har aldri sett så stor kveite før, og dette skjedde meg trolig bare en gang i livet, sa fisker Bjørn Florø -Larsen til avisa etter at han fisket opp den kjempestore kveita.

Fisken lange blir tema, og artsfiskeren vil vise bilder av den store havålen.    

Coop Storlien artikkelnivå

– Det blir gratis inngang denne kvelden i starten av februar. Bjørn Florø-Larsen vil fortelle om sin utrettelige jakt på store og små fisker fra fjorden til ute på storhavet. Det blir loddsalg så vi anbefaler å ta med kontanter, sier Tove Skaget og Terje Nubdal hos SJFF.

Begge ønsker velkommen til en trivelig kveld med tema fjord- og sjøfiske.  

 

Les forrige sak:
||
Snart kommer pass-rushet

- Nå er det færre steder som utsteder pass. Selbu har […]

Close