16 °C Stjørdal, NO
31/05/2020

Onsdag åpner den nye grensehandelen

Coop og Sportringen åpner – Eurocash og apotek venter

Dørene til Fjellhandel åpnes onsdag 1. april, og på grunn av koronapandemien blir det en noe amputert åpning. (Foto: Fjellhandel)

Onsdag morgen klokka 8 åpner Fjellhandel på Storlien.

Under normale omstendigheter ville det vært en folkevandring fra Norge til Sverige onsdag morgen. På grunn av koronapandemien blir det slett ikke slik. Den gjør også at innholdet i det nye kjøpesenteret er noe annerledes enn planlagt.

– Nye Stora Coop med sine 3000 kvadratmeter sikrer dagligvareforsyningen i vest-Jämtland og står klar for å ønske sine kunder velkommen, sammen med Sportringen Outlet, melder Fjellhandel på sin Facebook-side.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Eurocash som også skal inn i det nye kjøpesenteret holder inntil videre sin gamle butikk åpen som vanlig, mens Apotek Hjärtat har valgt å utsette sin åpning på grunn av den kompliserte bemanningssituasjonen for farmasøyter i Sverige for tiden.

– Når situasjonen har stabilisert seg ser Apotek Hjärtat og Eurocash fram til å ønske både svenske og norske kunder velkommen til de meget fine nye butikklokalene, melder Fjellhandel.

Den gamle Coop-butikken på Storlien stenges på kvelden 31. mars. Deretter blir den montert ned og overlatt til selskapet Svenska Handelsfastigheter for annen virksomhet. Når den nye moderne butikken åpner 1. april bytter også butikken navn til Stora Coop Storlien. Salgsflaten i den nye butikken blir på 3000 kvadratmeter, mens den gamle butikken hadde 1200 kvadratmeter.

–  En helt ny butikk gir helt nye muligheter for butikken og medarbeiderne. Vi håper at våre kunder vil sette like stor pris på den nye butikken som vi gjør, sier butikksjef Henrik Weile ved Stora Coop Storlien til coop.se.

– Vi jobber på for fullt slik at vi er klare når grensene åpner igjen. Vi lengter virkelig etter å vise fram vår nye, fine butikk, sier Weile.

I perioden mens grensekontrollen er så streng som nå vil Stora Coop Storlien være åpen fra 10 til 18 på hverdager, fra 11 til 15 på lørdager og ha stengt på søndager.

Les forrige sak:
Nå er konfirmasjonsdatoene klare

Her ser du når konfirmasjonene blir gjennomført

Close