17 °C Stjørdal, NO
09/08/2020

Se i opptak: Charlotte Audestad feirer Rakel med direktekonsert

Se og hør Charlotte Audestad på s-n.no og på Stjørdals-Nytt sin Facebook-side

Den har rørt og beveget mange. Sangen og musikkvideoen «Sykehusskjort» har blitt en dundrende suksess for artist Charlotte Audestad. Hyllesten av hennes kreftsyke bestevenninne Rakel Sivertsen fra Hommelvik har gått på repeat hos mange trøndere den siste måneden.

– Nå er vi oppe i utrolige en kvart million visninger av musikkvideoen «Sykehusskjort». Det skal vi feire med en direktesendt streamingkonsert onsdag kveld klokka 21, sier Charlotte Audestad.

I og med at mye av grunnen til konserten er hennes hyllest av hommelvikingen Sivertsen, pluss at Audestad er en sann stjørdalsvenn etter flere konserter ved Søndre Kulturhjørne, vil konserten bli streamet direkte her på s-n.no og på Stjørdals-Nytt sin Facebook-side.

– Nå er det over to måneder siden jeg har vært ute og spilt, så jeg gleder meg vanvittig til endelig å få spille konsert igjen. Det er ingen «inngangsbillett», men folk kan vippse et valgfritt beløp, forteller Charlotte Audestad, som har med seg Hans Petter Vik Sæther som medspiller på konserten.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Ni fikk bot på E14

Kjørte for fort i 50-sone

Close