9 °C Stjørdal, NO
25/05/2019

Ønsker å opprette «blæstutvalg»

|| Geir Falck Anderssen er opptatt av at arrangørbyen skal være stolt vertskap og vise fram alle arrangement som foregår i kommunen. (Arkivfoto)||

– Stjørdal vil i tiden fremover befeste sin posisjon midt i Trøndelag med sin beliggenhet, og vi må påregne at flere større arrangementer vil finne veien til Norges navle. Vi får mange tilreisende fra nær og fjern. Det må vi vise at vi er stolte av, synes Høyres Geir Falck Anderssen.

I torsdagens kommunestyremøte fremmer han en interpellasjon til ordføreren der han ønsker å få kommunestyret med på å oversende dette forslaget til formannskapet for videre behandling, og samtidig sette av midler for resten av året. 

Bakgrunnen for Falck Anderssens forslag er at en god del arrangement i Stjørdal gjennomføres uten at byen bærer preg av det, og understreker at han har full forståelse for at dette ikke alltid prioriteres på grunn av økonomi og andre ressurser. Dette synes Anderssen er uheldig for Stjørdal som skal være arrangørbyen. 

– Byen og området rundet bør bære preg av arrangementet. De som kjører gjennom eller besøker oss skal ikke være i tvil. Stjørdal er stolt over å være vertskap for arrangement, mener Geir Falck Anderssen, som ønsker seg blomster, flagg, banner, skilt, klær og mer til. 

Nå foreslår han at kommunen setter av midler og setter ned et utvalg med rett sammensetning til dette formålet. 

Coop Storlien artikkelnivå

– Kommunen må være pådriveren de første to-tre årene og innarbeide en rutine og en ramme som skal benyttes. Deretter kan næringsforum og arrangører styre dette videre, mener Geir Falck Anderssen. 

Les forrige sak:
||
Stjørdal kan ta storeslem på nordtrønder-benken

Både Ingvild Kjerkol og Marit Arnstad, som står øverst på listene […]

Close