2 °C Stjørdal, NO
05/12/2019

Ønsker at byen skal få sin egen strand

Ser for seg at lunsjpausen blir til en strandpause

MUDRE OPP: - Vi må mudre opp dette området for å unngå at Langøra blir landfast. Dermed ligger alt til rette for å etablere ei lita bystrand her, sier Ole Hermod Sandvik. MUDRE OPP: – Vi må mudre opp dette området for å unngå at Langøra blir landfast. Dermed ligger alt til rette for å etablere ei lita bystrand her, sier Ole Hermod Sandvik.
Ditt Apotek Hellsenteret  Mobil

– Vi ser muligheten til å få etablert ei bystrand mellom Halsøen og Tangen, sier Høyres ordførerkandidat og varaordfører i Stjørdal Ole Hermod Sandvik.

– Med dagens utvikling blir Langøra snart landfast. Det krever oppmudring både for å beholde vannspeilet og for å unngå skjemmende lukt fra området. Dersom vi får senket grunnen med noen få meter, betyr det at mye mer friskt vann vil strømme fram og tilbake ved skifte mellom flo og fjære. Det åpner for nye muligheter. Da har vi i Høyre sett på den lille perlen som ligger i svingen ut mot Equinor. Her kan vi med skjellsand fra Vestlandet med enkelhet etablere ei lita bystrand, sier Høyres toppkandidat, Ole Hermod Sandvik.

Han viser til at byvekstavtalen vil bidra til at det blir bygd undergang for å krysse jernbanen, og sammen med gangveien under jernbanen i Halsøkrysset vil det gjøre at hele sentrum blir bare en liten spasertur unna.

– Tenk deg at ansatte i sentrum kan ta badehåndkleet under armen og ta en dukkert i lunsjen uten å bruke bil til stranda, sier en entusiastisk Ole Hermod Sandvik som brenner for å løfte frem hele strandsonen i kommunen.

– Jeg er glad for at dette ble ett av punktene i Høyres innholdsrike program på 137 saker.

Les forrige sak:
Det har vært mye Blink-jubel så langt denne sesongen, og her gratuleres Sondre Hopmark Stokke med seiersmålet mot Nardo. Søndag kunne de også smile litt ettersom Byåsen holdt Fredrikstad til 0-0 i Fredrikstad.
Nå er det Blink som er i føringen

Fredrikstad ga bort poeng mot Byåsen

Close