3 °C Stjørdal, NO
09/04/2020

Ønsker kandidater

 

Prisen på 10 000,- kr skal deles ut Fylkesmannens konferanse om naturmangfoldsloven i Trondheim 23. november. Prisen er en fortsettelse av Midt-Norsk Natur-og miljøpris, som ble utdelt i 4 år på Villmarksdagene i Ålen av Holtålen Naturvern. Denne prisen ble finansiert av midler fra salg av en bok i anledning Jon Østeng Hovs 60-års dag. Villmarksdagene arrangeres ikke lenger, og rettighetene til miljøprisen er overdratt til Naturvernforbundet i Nord- og Sør-Trøndelag. Prisen er på 10.000 kroner, som er gitt av Adresseavisen og Trønder-Avisa.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

 

Prisen skal deles ut til enkeltpersoner, lag og foreninger, etater m.v. i Trøndelag, som har gjort en fortjenstfull innsats og stimulert til nytenkning og aktivitet innen området natur og miljø. Det er en prestisjetung pris, som også støttes av Fylkesmennenes miljøvernavdelinger i Trøndelagsfylkene. Disse vil sammen med Naturvernforbundet, Adresseavisen og Trønder-Avisa være med i juryen for prisen.

 

Prisen skal deles ut til enkeltpersoner, lag og foreninger, etater m.v. i Trøndelag, som har gjort en fortjenstfull innsats og stimulert til nytenkning og aktivitet innen området natur og miljø. Fristen for forslag på kandidater til prisen er 10.november.

Les forrige sak:
Sjampions Lig ruller

  Rundt 90 lag fordelt på fire årstrinn har det gøy […]

Close