14 °C Stjørdal, NO
07/07/2020

Ønsker nye entusiaster velkommen

Remyra Skotthyllklubb har brukt vinteren til å renovere sin klubbhytte

SKOTTHYLLENTUSIASTER: De reparerer og restaurerer på Remyra. Klubbmedlemmer i Remyra Skotthyllklubb på dugnad er fra venstre: Arne Grendal, Ronny Grendal og Geir Stian Rømo. SKOTTHYLLENTUSIASTER: De reparerer og restaurerer på Remyra. Klubbmedlemmer i Remyra Skotthyllklubb på dugnad er fra venstre: Arne Grendal, Ronny Grendal og Geir Stian Rømo.

Remyra Skotthyllklubb har brukt vinteren til å renovere sin klubbhytte. Nå starter skotthyllsesongen, og klubben tar gjerne imot flere nye medlemmer.

Det er en aktiv skotthyllklubb på Remyra i Stjørdal. Rett sør for idrettsanlegget og fotballbanen er skotthyllbanene anlagt. Klubben har holdt det gående i mange år med deltakelse på mange stevner og mesterskap. Mange seiere og gode plasseringer har resultert i diplomer og pokaler på veggene inne i klubbhytta. En av seniorene i klubben er Arne Grendal.

– Nå deltar vi på Stjørdalsserien som betyr at også andre klubbers baner besøkes for aktivt spill, forklarer Arne Grendal. Han synes det er ekstra stas når Remyra får besøk av konkurrerende klubber. Det er i hovedsak klubbhytta som gjennom vinteren og i korona-tiden har fått en oppgradering.

– Vi har dessverre opplevd innbrudd og noe hærverk på klubblokalet. Det er lite hyggelig, men nå håper vi det får stå i fred fremover. Målet er å skape sosiale treff innen denne sporten, og det klarer vi fint her på Remyra sier Ronny Grendal og Geir Stian Rømo. Klubben vil gjerne øke medlemsmassen fra de nåværende 16 medlemmer opp til minst 20-25.

– Noen som utmerker seg blant uvanlig gode skotthyllkastere?

– Vi har noen racere på banen, ja, sier Arne Grendal. Han må kikke litt bort på kompisene før noen navn kommer på journalistens blokk. Kent Marius Rømo og Jim Ronny Rømo kaster tydeligvis bra i perioder ifølge dugnadsgjengen. Nå gir også innsatsen gjennom vinteren resultater. Klubbhytta har blitt langt mer innbydende etter dugnadene. Herfra kan tørsten og sulten også temmes. Fortsatt er skotthyllsesongen bare i begynnelsen.

Les forrige sak:
Disse skal dømme de neste fire årene

Se hvem som er utvalgt fra Meråker

Close