15 °C Stjørdal, NO
21/09/2020

Ønsker seg flere fartshumper

Vil bremse farten i boliggate

FÅ HINDRINGER: Det er færre fartshumper i denne gaten enn nabogatene. Det gjør at farten er høyere, mener beboer. FÅ HINDRINGER: Det er færre fartshumper i denne gaten enn nabogatene. Det gjør at farten er høyere, mener beboer.

Husbymyra-beboer har henvendt seg til kommunen med ønske om å bremse farten på trafikken.

I en henvendelse til Stjørdal kommune har en beboer på Husbymyra ytret et ønske om at det opprettes flere fartshumper i Ole Richters gate. Bakgrunnen for ønsket er at det ikke er fartshumper i denne gaten før et godt stykke inn i veien. Dette i motsetning til nabogatene.

– Bilene kommer inn fra Ringvegen og gasser på, før de lengre inn i gata, møter noen fartshumper. De tenker vel å utnytte de meterne hvor det er mulig med litt fart, før de må bremse opp, skriver beboeren i området.

Nettopp det at det er flere fartshumper i nabogatene mener vedkommende kan være en medvirkende årsak til for høy fart i Ole Richters gate.

– Tror også vi har ekstra høy rate av biler som kjører ned Ole Richters gate, da mange unngår å kjøre Prost Wittrups gate og Mathias Lunds gate, nemlig på grunn av fartshumpene de må forsere der, er vedkommendes mening. Derfor ytres det et ønske om at det kommer fartshumper i hele gaten og også noen skilt som opplyser om at barn leker i området.

 

Les forrige sak:
Politiet ønsker å komme i kontakt med alle som var i Stjørdal sentrum fra klokka 3 natt til fredag og til klokka 5.30. (Foto: Frode Håkonsen)
Vil komme i kontakt med alle som var i sentrum

- Det kan være at informasjonen dere sitter med er den siste brikken som får puslespillet på plass

Close