16 °C Stjørdal, NO
31/05/2020

Ønsker Skytter-Norge velkommen

Butikker i Stjørdal holder åpent på søndag

Her ser vi representanter fra den lokale handelsstanden, som nå ønsker velkommen til åpne butikker på søndag.Her ser vi representanter fra den lokale handelsstanden, som nå ønsker velkommen til åpne butikker på søndag. Her ser vi representanter fra den lokale handelsstanden, som nå ønsker velkommen til åpne butikker på søndag.

– Vi storgleder oss til å ta imot Skytter-Norge i våre butikker under Landsskytterstevnet, sier denne sprudlende gjengen som representerer noen av butikkene i Stjørdal.

Hele handelsstanden i Stjørdal kjører søndagsåpne butikker nå søndag 5. august fra klokken 13.00 til 18.00. Butikkene i sentrum, Evja og på Hellsenteret er spente på hvordan det vil slå ut handelsmessig når befolkningstallet dobler seg den kommende uka. De er opptatt av å ta imot skytterne og deres familier på en måte som gjør at de husker på Stjørdal som en flott by å handle i.

Les forrige sak:
Rundt om i norsk natur går man seg på gamle setrer. De aller fleste ligger merkelig vakkert til i landskapet, så våre forfedre hadde nok også sansen for naturen, selv om de nok i første rekke brukte den til matauke.
Hvor gammel er seterdriften?

Trolig var det folk fra sydlige strøk som brakte denne driftsformen til Norge

Close