4 °C Stjørdal, NO
19/10/2020

Ønsker velkommen til kunstvandring

Pottemakergata Malestudio arrangerer høstutstilling

DE STILLER UT KUNSTEN SIN: Med på høstutstillingen hos Pottemakergata Malestudio i år er fra venstre: Rita Lier, Bodil Korsen, Aase Lidal, Dagny Kristell Jønvik, Lilly Stokke, Lisbeth Wollmann Galåen, Tone Henriksen, Else Fagerheim, Elin Myhre og Mette Wangberg. Gunnvor Jorunn Vedvik er ikke med på bildet. DE STILLER UT KUNSTEN SIN: Med på høstutstillingen hos Pottemakergata Malestudio i år er fra venstre: Rita Lier, Bodil Korsen, Aase Lidal, Dagny Kristell Jønvik, Lilly Stokke, Lisbeth Wollmann Galåen, Tone Henriksen, Else Fagerheim, Elin Myhre og Mette Wangberg. Gunnvor Jorunn Vedvik er ikke med på bildet.

Pottemakergata Malestudio arrangerer sin høstutstilling fra 26. september. Halvparten av de 20 medlemmene viser sine bilder som er malt i ulike teknikker.

De har skapt et flott miljø for utøvelse av billedkunst og arrangerer kurs for deltakere som vil utvikle egen skaperevne på lerret eller i andre former. Det skapes figurer og uttrykk i ulike teknikker hos damene i malestudioet. Deltakerne på årets vandreutstilling er medlemmer av Pottemakergata Malestudio. Forberedelsene er godt i gang før salgsutstillingen åpner.

– Vi kaller høstens utstilling en kunstvandring, og det gjør vi fordi besøkende kan nyte alle bildene og utstillingen. Uttrykkene varierer fra portrett til landskap, figurativt eller abstrakt. Vi har også bilder i akvarell og giclee-trykk i tillegg til kunstkort og kunsthåndverk, sier Rita Lier og Tone Henriksen. Malestudioet åpner dørene til høstutstillingen lørdag 26. september. Denne varer til 3. oktober.

– Hvem blir årets utstillere på vandreutstillingen?

– Vi som stiller ut denne gang er Aase Lidal, Bodil Korsen, Lisbeth Wollmann Galåen, Dagny Kristell Jønvik, Elin Myhre, Else Fagerheim, Gunnvor Jorunn Vedvik, Lilly Stokke, Mette Wangberg, Rita Lier og Tone Henriksen. Våre åpningstider blir fra 12 til 18 alle dager. – Velkommen, vi gleder oss til å guide rundt i malestudioet vårt, sier damene.

Les forrige sak:
Imponerende Blink-lag valset over KFUM

Blink på kvalikplass med 25 poeng

Close