10 °C Stjørdal, NO
27/06/2019

Opp som en Løwe
- en gang til

Fra Tone Løwes første forestilling i juni. Meddanser er Glenn Jørgen Sandaker.

 

Oppføringen i sommer var et slags jubileumsshow i anledning hennes 50 år. Tematikken er imidlertid nokså universell, nemlig hvordan vi lever våre liv, hvilke valg vi gjør og hvilke muligheter vi har til å glede oss over livet.

 

Opp som en Løwe er i utgangspunktet et foredrag. Et åpenhjertig foredrag om blant annet hennes egen vei fra å være en melankoliker til å bli en livsnyter.  Men foredraget har også mange muntre skråblikk på livets ulike sider.

 

Coop Storlien artikkelnivå

Tone Løwe forteller at våre valg, store som små, er et gjennomgående tema.
- Det er jo en velkjent visdom at livet ikke er hvordan du har det, men hvordan du tar det. De aller fleste av oss møter utfordringer i livet, og spørsmålet blir da hvordan vi velger å forholde oss til denne utfordringen.

 

Løwes motto er at livet starter når man vil, og blir hva man gjør det til. Selv liker hun å danse, og det ønsker hun å vise sammen med Glenn Jørgen Sandaker, kjent fra TV2s Kom skal vi danse.

Les forrige sak:
RØRE OM KJØKKEN: Fremskrittspartiets Lill Harriet Sandaune mener posisjonen, ved Bernt Ravlum (AP) vingler og skaper usikkerhet rundt framtida for et produksjonskjøkken i Malvik.
Storkjøkkensaken utsatt igjen

  Saken har vært utredet og diskutert i ulike politiske fora […]

Close