-1 °C Stjørdal, NO
18/10/2021

Spar Hegra uke 42
XC60
Header-Bingo-med dato
XC90
XC40

Oppdatering Moldecup

Et glimt fra lokaloppgjøret mellom Fram og Remyra i J 12 klassen.

Til tross for en fenomenal innsats fra både spillere og lagledere  var det enkelte lag fra dalføret som kom til kort. Lånke og Fram fikk lag videre med i sluttspillet på søndag. Lånke er i semifinale med J12 og J13.

Lånke J12 møter Lensvik kl 1330 og J13 møter Vestnes/Varfjell kl 1420. Det arrangeres ikke B-sluttspill så det blir en tidlig retur for de fleste lag. Dette burde arrangøren ha planlagt slik at spillerne får mest mulig spill gjennom hele helga. Det er jo det de vil.

Denne gang så vil nok arrangøren få noe blandet tilbakemelding. Vi har tidligere nevnt kampoppsett og tidsplan, men det er åpenbart forbedringer som kan gjøres på innkvartering, logistikk for lagene, baner, samt generell infrastruktur rundt cupen. Arrangøren burde nok ha større respekt for de ressurser og timer klubbene mobiliserer.

Foruten de sportslige resultater så er team byggingen, samt at alle har blitt litt mer kjent med hverandre et viktig område. Ut i fra det man opplever så har klubbene kommet til finalen på dette området!!

 

Takk for kampen - Hegra og Remyra J12Les forrige sak:
Medbroen gård har en særegen arkitektur i idylliske omgivelser ved elva.
Barnehage på Medbroen

  Et enstemmig kommunestyre godkjente torsdag søknaden fra Hjørdis Thyholt om […]

Close