8 °C Stjørdal, NO
15/06/2021

Oppfordrer elever i karantene til å teste seg snarest

Kommunen presiserer karantenereglene

Foto: Gerd Altmann/ Pixabay

Kommunen presiserer karantenereglene.

Malvik kommune gikk fredag ut med en presisering rundt karantenereglene etter at elever og ansatte ved Sveberg skole som er satt i karantene og Hommelvik ungdomsskole som er satt i ventekarantene.

– Vi får mange henvendelser og håper at denne presiseringen vil være til nytte, starter meldingen på Facebook-siden til kommunen med.

Sveberg skole

Den første informasjonen går til elever og ansatte ved Sveberg skole, som alle er i karantene, og til foreldre, foresatte og familiemedlemmer til elever og ansatte ved Sveberg skole som er i ventekarantene

– Alle i karantene (ikke ventekarantene) oppfordres til å teste seg snarest mulig for å kartlegge omfang av smitte. For å avslutte karantene (elever/ansatte) må det uansett foreligge en negativ test tatt tidligst 15.juni eller være i karantene til og med 18.juni, skriver kommunen.

Alle i ventekarantene kan gå ut av ventekarantenen så snart karantenesatt barn eller ansatt har en negativ test, som kan tas nå.

– Dette påvirker ikke elever og ansattes karantene, skriver de.

Hommelvik ungdomsskole

For Hommelvik ungdomsskole gjelder følgende informasjon:

– Ventekarantene gjelder til bekreftet negativ test for elev som er nærkontakt av smittet. Skole vil varsle elever og foreldre når ventekarantene opphører, skriver kommunen fredag.

Les forrige sak:
Her startet kraftproduksjonen i 1915. Å gjenåpne som museum kan først skje etter vedlikehold anslått til 15-20 millioner kroner.
Å sette denne bygningen i stand kan koste kommunen 15 millioner

Omfattende forfall ved kraftstasjonen NTE vil gi bort

Close