-1 °C Stjørdal, NO
18/10/2021

Spar Hegra uke 42
XC60
Header-Bingo-med dato
XC90
XC40

Oppfyller gammelordførerens drøm

Se jubelvideoen da de første stemmetallene kom

Ordfører Ivar Vigdenes (t.h.) og valgkampleder Tor Helge Forbord Slind kan smile lurt og juble over et valgresultat som ser ut til å gi dem nesten 40 prosent. Ordfører Ivar Vigdenes (t.h.) og valgkampleder Tor Helge Forbord Slind kan smile lurt og juble over et valgresultat som ser ut til å gi dem nesten 40 prosent.

Jubelen brøt løs på Bankers Bar der Senterpartiet i Stjørdal har sin valgvake.

Senterpartiet ligger an til å bli det desidert største partiet i Stjørdal, og dermed oppfyller ordfører Ivar Vigdenes en gammel drøm.

Å bli størst i Stjørdal var noe både Vigdenes og avdøde gammelordfører Johan Arnt Elverum drømte om i lang tid.

– Johan Arnt og jeg snakket i mange år om å gå forbi Arbeiderpartiet og bli det største partiet i Stjørdal. Jeg tror kanskje dette er kvelden det vil skje, sier Vigdenes, til stor jubel fra de mange fremmøtte under valgvaken på Bankers.

Ved forrige valg oppnådde Senterpartiet 19,6 prosents oppslutning da forhåndsstemmene var talt opp. Denne gangen oppnår de 38,7 prosent etter at alle stemmene er opptalt. Arbeiderpartiet ligger an til 28 prosent, en nedgang på rundt ti prosent.

– I denne valgkampen har stå-på-viljen vært enda større enn for fire år siden, sier Vigdenes, når han forklarer jobben som har vært gjort de siste månedene.

Les forrige sak:
Gunnar Uglem og MDG er klar for å samarbeide i fire nye år med posisjonen i Stjørdal.
– Ingen grunn til ikke å ta imot hånden

Dobler antallet, men hadde håpet på mer

Close