17 °C Stjørdal, NO
09/08/2020

Oppgraderer rommene for 100 millioner

– Med denne oppgraderingen vil hotellet være rustet for å ta imot fremtidens gjester

SOLIDE INVESTERINGER: - Med solide investeringer for å oppgradere både rom og restaurant, står Scandic Hell enda bedre rustet for å konkurrere i det krevende hotellmarkedet, sier general manager Arild Vollan på Scandic Hell. SOLIDE INVESTERINGER: – Med solide investeringer for å oppgradere både rom og restaurant, står Scandic Hell enda bedre rustet for å konkurrere i det krevende hotellmarkedet, sier general manager Arild Vollan på Scandic Hell.

– Nå er vi i gang med en oppjustering av hotellrommene etter at Scandic i fjor investerte 40 millioner i en fornyet utgave av restauranten, sier general manager Arild Vollan på Scandic Hell, Arild Vollan.

– Jeg er stolt og glad for at Scandic og KLP i fellesskap ønsker å satse ytterligere på Scandic Hell etter at hotellet har levert gode resultater. Med denne oppgraderingen vil hotellet være rustet for å ta imot fremtidens gjester og vi står sterkere i kampen for å tiltrekke oss kunder.

Storstilt renovering

Nå er en storstilt renovering av Scandic Hell godt i gang. Scandic og gårdeier KLP investerer i fellesskap cirka 100 millioner kroner i hotellet som opprinnelig ble åpnet i mai 1987. Alt fra ventilasjon, nye vinduer og nye bad skal på plass i mer enn 150 rom for å skape en fornyelse.
– Tida var nå kommet for å pusse opp rommene. Scandic Hell ønsker å tilby sine gjester enda mer smakfulle rom for å gi en hotellopplevelse på 1. klasse med en god frokost. Scandic Hell er prisbelønt for sine gode frokoster, sier Arild Vollan.

Lokale råvarer

– Vi vil investere like mye i rommene som i restauranten der vi i tillegg fikk en etterlengtet uteservering som ga oss nye muligheter for å nyte sommerkveldene, sier Vollan som gleder seg over den internasjonale heder av trøndersk kokkekunst.

– Vi som jobber her skal gjøre vårt ytterste for fortsatt å levere trøndersk gjestfrihet og velsmakende mat basert på lokale råvarer. Scandic Hell leverer år etter år blant de beste Scandic-hotellene i Norge når det kommer til våre interne og eksterne gjesteevalueringer. Ikke minst vår service, frokost og hotellets øvrige mat- og drikketilbud holder alltid meget høy standard, sier Arild Vollan som nå en tid har kunnet ønske gjestene velkommen til «nye» Scandic Hell:

 

Les forrige sak:
Emil Iversen leverte som bestilt på førsteetappen da Norge tok VM-gull på stafetten. (Arkivfoto)
– Rett og slett bære dritartig

Nå er Emil dobbelt verdensmester

Close