6 °C Stjørdal, NO
19/02/2019

Opplev Kenya denne høsten

Idyll langs strendene i Nairobi ved Reef Hotel. Her får du det beste Afrika kan tilby bade- og solhungrige nordmenn.


Kritthvite strender med følelse av sukkekorn mellom tærne, eller møte med Afrikas største elefanter er to av mange kontraster som møter reisefølget til Kenya i starten av november. Reiseverten skal fylle opp minst 15 plasser fra denne regionen og fortsatt er det ledige plasser til turen som har et rikt og mangfoldig program. Fra Trondheim Lufthavn Værnes går turen via Amsterdam til Nairobi og Mombasa. En trøndersk guide bistår reisefølget på hele turen i Kenya. Først går turen til Safari Club Hotel for en hvil. I Nairobi oppleves Røde Kors sitt barnehjem og Karen Blixens hus. Savanne landskapet i Amboseli Nasjonalpark besøkes med alle de spennende dyrene. 40 afrikanske dyrearter og 400 ulike fuglearter finnes her. Det blir god tid til å nyte parken som også bebos av masaiiene. En av reiselederne Tor Barstad reiste nedover i forrige uke.

 

– Vi får en flott periode der nede i november med over 30 varmegrader. Hotellet som Aase Haugberg har bygd og drevet i flere tiår står nyrenovert og klar til å ta imot trøndere som vil oppleve Afrika. 11.november kommer brått, så det gjelder å være rask med påmelding, sier Barstad. Han har mange års erfaring fra opphold i Kenya, og har som mange andre latt seg fascinere av gleden blant andre barna der nede viser. Robert Haugberg med røtter fra Skatval er i ferd med å bygge opp barnehjemmet “Gates of Joy” der nede. Et barnehjem etablert av Johanne Larch Haugbergs Minnefond.

 

Idyll ved Det Indiske hav
Mot øst ved foten av Kilimanjaro ligger det store Indiske hav. Her kan man gå i strandkanten og nyte lyden av havsus og kurtiserende insekter. Ved Reef hotel, en oase ved den eviglange sandstranden slapper reisefølget av på reisen til Kenya. Vertskapet byr på by-sightseeing og smakfulle retter. Det blir besøk på barnehjemmet Gates of Joy, drevet av Mr.Tuva og barna har allerede øvd inn sanger til gjestene fra Trøndelag. Det er muligheter for snorkling og bading, og et havets festbord hører med. Først den 11.dagen etter mange sterke og ikke minst flotte opplevelser settes kursen tilbake til Trøndelag. Reiseverten er tilsluttet Reisegarantifondet (RGF), og turen med alle unike opplevelsene koster 18.900 kroner. For påmelding eller spørsmål ta kontakt med: kenneth@reiseverten.no eller tor@reiseverten.no. Påmelding senest 30.september.


Les forrige sak:
VENTER: Nå venter Silje Katrine bare på at hun kan komme seg tilbake på banen igjen.
Ble brått pause for håndballtalentet

Silje Katrine Waade er i dag spiller på A-laget til Byåsen […]

Close