3 °C Stjørdal, NO
20/10/2019

Opplever stor giverglede

På Hellsenteret kan du nå gi en julegave til Frivilligsentralen

Senterleder Ketil Reppe på Hellsenteret og Siri Bones fra Frivilligsentralen ønsker gjerne donasjoner av julegaver i kassen ved rulletrappa på senteret frem til 19. desember. Disse skal leveres ut i Fosslia fjellhall 24.desember. Senterleder Ketil Reppe på Hellsenteret og Siri Bones fra Frivilligsentralen ønsker gjerne donasjoner av julegaver i kassen ved rulletrappa på senteret frem til 19. desember. Disse skal leveres ut i Fosslia fjellhall 24.desember.

Jul for alle i Fosslia fjellhall på julaften tar imot rundt 250 gjester. Frivilligsentralen er arrangør, og trenger julegaver som skal deles ut.

På Hellsenteret har senterleder Ketil Reppe satt ut en stor pappeske som skal stå der frem til 19. desember. Det gjør han i samarbeid med Frivilligsentralen i Stjørdal. Allerede er kassen halvfull med gaver.

– Vi trenger mange flere julegaver, spesielt til ungdom og voksen, sier Siri Bones fra Frivilligsentralen. Hun opplever uansett stor giverglede av folk som er innom sentralen med gaver, og noen har startet sine donasjoner i kassen på Hellsenteret. Ketil Reppe har sine siste dager som senterleder, og går snart av med pensjon. Da synes han det er flott å kunne avslutte med en slik aksjon i senteret på Sandfærhus.

– Hva skal disse gavene inneholde av overraskelser?

– Det er opp til den som donerer. Vi har ganske bra antall pakker for barn, men mangler gaver som er merket ungdom og voksen av begge kjønn. Skriv gjerne dette på pakken eller på kortet, oppfordrer Siri Bones fra Frivilligsentralen som står foran det store løftet Jul for alle i Fjellhallen.

Arrangementet for 250 personer forutsetter påmelding hos sentralen vis-a-vis rådhuset i Kjøpmannsgata.

Coop Storlien artikkelnivå

Les forrige sak:
Kommunikasjonsrådgiver hos Innherred Renovasjon, Øyfrid S. Knudsen med den nye dunken som neste år skal ut til alle abonnenter. (Foto: Innherred Renovasjon)
Nå kommer den fjerde dunken

Snart kan du kaste emballasje av glass og metall hjemme

Close