15 °C Stjørdal, NO
25/08/2019

Opprørt over to trafikkfeller

– Ingen av disse delene hadde kostet særlig mye penger å få ordnet opp i

FRUSTRERT: Ola Bjørknes er opptatt av trafikksikkerhet, og nå er han oppgitt over det han omtaler som to trafikkfeller i Torsbjørkdalen. FRUSTRERT: Ola Bjørknes er opptatt av trafikksikkerhet, og nå er han oppgitt over det han omtaler som to trafikkfeller i Torsbjørkdalen.

Ola Bjørknes har sterke meninger om mye og mangt. Nå er han frustrert over det han omtaler som to trafikkfeller i Torsbjørkdalen i Meråker.

– Det ene er autovernet som er satt opp i Tangdalen. Det er bra med autovern, men da arbeidet startet i fjor sommer fant de plutselig ut at det var ikke inngått avtale med grunneieren. Dermed måtte autovernet settes i eksisterende veibane og det gjør at veien på strekningen er betydelig smalere, forklarer Bjørknes.

For lokaltrafikken blir det fort en kjent sak at det ikke går an å møtes to biler, men Bjørknes er opptatt av turisttrafikken.

– All trafikk til Mannfjell-parkeringen går her, og det er ganske mange biler, særlig i helgene, sier Bjørknes.

Den andre trafikkfellen Bjørknes reagerer på er veien opp til Egga og Vardetun.

– Her er det heller ikke gjort avtale med grunneier, så det er en hindring på veien, som gjør at trafikken den ene retningen må stoppe opp for å slippe møtende biler forbi. Dette er på veien til både idrettsanlegget og barnehagen, så det er ganske mye trafikk i perioder, sier Bjørknes.

Ole Hermod Sandvik

Han er opprørt over at det han omtaler som enkle ting ikke blir løst.

– Ingen av disse delene hadde kostet særlig mye penger å få ordnet opp i. Det handler bare om å gjøre det for å få trafikken sikrere, sier en som vanlig engasjert Ola Bjørknes.

 

Les forrige sak:
TRIVSEL: Både Ole Kristen Fuglem og de 100 dyrene trives bedre nå etter at løsdriftsfjøset sto ferdig i desember.
27-åringen satset 8,5 millioner på nytt fjøs

- Jeg var aldri i tvil at jeg skulle satse på gården

Close