10 °C Stjørdal, NO
19/10/2018

Oppstart hos bedriftsidretten

Bedriftsidretten Stjørdal inviterer til to kvelder aerobic og en kveld svømmetrening. Oppstart for begge aktivitetene er tirsdag 4.september. Arenaer er svømmehallen ved Øverlands Minde og Fosslia Skole. Kari Søberg er leder i bedriftsidretten og ansvarlig for svømming. Aud-Sidsel Sjaastad styrer stødig aerobic-timene.

Sist oppdatert

 

Bedriftsidretten Stjørdal har tilbud som inkluderer både enkeltpersoner og lag med bakgrunn fra bedrifter. I uke 36, tirsdag 4.september starter svømming i Stjørdal svømmehall opp med en time varighet fra klokka 20.00. Samme kveld er det klart for aerobic.

 

– Det er bare å møte opp for de som ønsker å være med. Med en svømmebillett på 300 kroner for sesongen eller 30 kroner per gang, synes vi dette er en grei inngangsbillett til trim en dag i uka, sier svømmeansvarlig Kari Søberg i bedriftsidretten. Samme kveld starter Aerobic opp på Fosslia Skole. Her er det satt en nedre aldersgrense på 16 år. Aerobic-ansvarlig Aud- Sidsel Sjaastad sier det blir to dager i uka med aerobic.

 

– Vi har øvelser på tirsdager klokka 20 og 21.00. På torsdager klokka 20.00 i Fosslia, sier Aud-Sidsel og forteller om en aktivitet som både er morsom og gir god trim. Aud-Sidsel og bedriftsidretten benytter selvsagt friske musikkrytmer til aerobic-timene, så her blir det trim og musikk i godt lag. Aerobic vil for et halvår koste 550 kroner. Aerobic får med seg den erfarne instruktøren Per Hongslo på noen av timene utover høsten og vinteren. Det er i hovedsak på siste tirsdags økt at Per Hongslo byr på sine erfaringer innen aerobic. Bedriftsidretten lokker også med volleyball i Skavalshallen i tillegg til innendørs fotball.

 

– Gå gjerne inn på våre nettsider eller kontakt Bedriftsidretten i Stjørdal ved spørsmål eller påmelding. Det er også mulig å møte direkte på aktivitetene, sier Kari Søberg og Aud- Sidsel Sjaastad. 

 

               

 

Les forrige sak:
MANGE ANSATTE: - Hegra Sparebank passerte de første 500 mill. kr. i forvaltningskapital i år 2000. Neste år vil banken passere 2 mrd kroner i forvaltningskapital. Antall årsverk er vokst. Banken har i dag 20 ansatte fordelt på hovedkontoret i Hegra og filialen i Søndre gate, sier banksjefen. Foto: Eir-Jørgen Bue
Trives i bank

  1. september har han ledet banken i et år: - […]

Close