5 °C Stjørdal, NO
12/12/2019

Malvik-ordfører omkom i båtulykke

Ingrid Aune (33) var en av to som omkom i båtulykken i Namsos

Malvik-ordfører Ingrid Aune omkom i en båtulykke i Namsos natt til torsdag. (Foto: Bjørn Helge Larsen) Malvik-ordfører Ingrid Aune omkom i en båtulykke i Namsos natt til torsdag. (Foto: Bjørn Helge Larsen)
Hellsenteret111219

Malvik-ordfører Ingrid Aune er en av to omkomne etter den tragiske båtulykken i Namsos natt til torsdag. Det bekreftet politiet i Trøndelag på en pressekonferanse torsdag ettermiddag.

– Dette er personer som er godt kjent i sine respektive kommuner, og vi går ut med navnene i samråd med familiene, uttaler politiet i følge vg.no.

– Det er med stor sorg Malvik kommune har mottatt melding om at ordfører Ingrid Aune omkom etter en båtulykke i Namsenfjorden natt til torsdag. Våre tanker går først og fremst til familien og de aller nærmeste, sier fungerende rådmann Randi Rasmussen og fungerende ordfører Ole Herman Sveian i en uttalelse på Malvik kommunes hjemmeside.

Det vil fredag morgen klokken 09.00 bli lagt ut en offentlig kondolanseprotokoll i servicetorget i rådhuset, Hommelvik.

– Denne tragiske ulykken berører oss alle i lokalsamfunnet, og de som ønsker er velkommen til å skrive en siste hilsen til Ingrid i kondolanseprotokollen i rådhuset, sier Ole Herman Sveian.

Båtulykken i Namsos skjedde 01.44 natt til torsdag. Båten de to satt i gikk på et skjær ved Lokkarskjæret i Namsos kommune.

Begge de involverte ble sendt til sykehuset i Namsos, og Eivind Olav Kjelbotn Evensen (43) ble erklært død ved ankomst til sykehuset. På pressekonferansen torsdag klokka 14 opplyste politiet at også kvinnen i båten, Ingrid Aune, var erklært død.

Ingrid Aune ble valgt til ordfører i Malvik i 2015. Eivind Olav Kjelbotn Evensen jobbet som kommunepsykolog i Namsos.

Les forrige sak:
De var tidlig ute under nyåpningen av Hos Oss på Torget. Else Lill Fløtre, Britt Fløtre, Elin Braseth og Frode Husby betjenes i trivelige lokaler i en av byens eldste bygninger av innehaverne Elfrid og Ted Mathisen.
Nyåpning med nystekt-lukt

- Det er herlig å kunne møte så mange greie og blide kunder

Close