7 °C Stjørdal, NO
24/05/2019

Ordførere på tur

Ordfører Inga Balstad i Selbu inviterer ordførere i Trondheimsregionen på tur

Trondheimsregionens friluftsråd inviterer i samarbeid med de seks medlemskommunene Trondheim, Skaun, Melhus, Klæbu, Malvik og Selbu til ordførerturer og friluftsdager også i 2011. Inga Balstad i Selbu tar på seg turskoene 8. juni. Da leder hun an fra Hersjøen i Selbu.

 

Ordførerne ønsker gjennom en tur, å fremme friluftsliv som en helsebringende, trivselskapende og miljøvennlig fritidsaktivitet. Ordførerturene er også en god mulighet for å bli bedre kjent i regionen, samt en flott mulighet til å treffe ordførerne og sambygdinger.

 

Det arrangeres også egne friluftsdager i medlemskommunene. Ordfører i Malvik, Terje B. Granmo, er først ut av sine kolleger. Han inviterer til tur 31.mai ved Stavsjøområdet i Malvik.

Coop Storlien artikkelnivå

 

27.august er det for øvrig Friluftsdag ved Stavsjøen i Malvik. 17. sept. Arrangeres en ny friluftsdag ved Peder Morset Folkehøyskole i Selbu.

 

Regjeringa fordelte nylig 1.558,4 millioner kroner til av spillemidlene til idrettsformål. Av dette skal 12 millioner gå til friluftsaktivitet for barn og ungdom i regi av FRIFO og FL.

 

I tillegg arrangeres SommerMalvik 2011 i perioden 20.juni til 8.juli. Det legges opp til aktiviteter som rafting, paintball, motocross, båttur/sjøfiske, BratCamp, skytedag og overnatting på GammelvollStoggo. Det satses også på – som i fjor – å bestige norges høyeste fjell, Galdhøpiggen.

Les forrige sak:
Sonvatna er blant dalførets beste fiskevann, og flotteste turområder, og i tillegg er det hyttefolkets paradis. I dag er det til dels stor fisk i vatna, og man kan få store fiskeopplevelser her, både i båt og fra land. Vi tørr nesten ikke å tenke på hva som kan bli resultatet hvis disse vannene ble forurenset på en eller annen måte.
Stopp spredning av fiskearter

  Spreding av fiskearter er en trussel mot mangfoldet i våre […]

Close