9 °C Stjørdal, NO
19/04/2019

Overrasket Iversen står fortsatt uten OL-billett

|| Emil Iversen er foreløpig ikke blant de sju OL-uttatte langrennsherrene. Det betyr litt ekstra press før kommende helgs verdenscuprenn i Planica. (Arkivfoto)||
Værnes begravelsesbyrå steindag april

– Jeg skulle gjerne vært på listen, jeg, så er litt overrasket, men nå må jeg bare trykke til skikkelig i Planica, forteller Iversen til Nettavisen.

Mandag ble Niklas Dyrhaug, Didrik Tønseth og Finn Hågen Krogh tatt ut til vinter-OL. Meråkerbyggen Emil Iversen må imidlertid smøre seg med tålmodighet, til tross for at han står med verdenscupseier denne sesongen. 

– Vi avventer med Emil til etter Planica. Dessverre er det ingen fellesstart 15 kilometer fristil i OL, men det er godt å ha med seg et godt vinnerresultat når troppen blir komplett, sier Løfshus til Dagbladet.

Kommende helg går Emil Iversen verdenscup i Planica, og det er viktig både med tanke på OL-uttak og Iversens egen del.

Coop Storlien artikkelnivå

– Jeg trener ikke for å delta, jeg trener for å ta medaljer, sier Iversen til Nettavisen og avslører at han har en klar ambisjon om å gå flere av løpene under OL i Pyeongchang.

– Jeg ønsker å gå det meste, men det er sprinten jeg har best sjanse til å kvalifisere meg til, forteller Iversen.

– Om jeg ikke blir tatt ut har jeg ingen medaljesjanse, men jeg håper å gjøre en bra figur i helgen. Da bør det være gode sjanser, sier meråkerbyggen til Nettavisen

Mens Emil Iversen fortsatt holdes på OL-pinebenken har klubbkamerat Kathrine Harsem fått OL-billett.

Les forrige sak:
||
Brukte vold mot samboer i to år

Den alvorligste hendelsen skjedde da mannen kastet en saks som traff […]

Close