6 °C Stjørdal, NO
28/05/2020

Spar Hegra uke 22
Klar ferdigbetong unicon

Overtidsdrama da Blink tapte

Tapte mot Fredrikstad – nå må de ha hjelp fra samme Fredrikstad i neste runde

Blytungt å være Blink-spiller på Blinkbanen søndag ettermiddag, mens Fredrikstad-fansen i bakgrunnen kunne juble for seier på overtid.

Stjørdals-Blink ledet 2-0 over Fredrikstad og hadde bortimot full kontroll. Så fikk Fredrikstad lillefingeren, de grep hele hånda og fire minutter på overtid scoret lagets store sterke spiss, Henrik Kjelsrud Johansen vinnermålet for den gamle storheten.

Det var en fotballkamp fra 2. divisjons aller øverste hylle på Blinkbanen. Sander Erik Kartum sendte over 800 tilskuere til himmels da han laget 1-0 og tidlig i andreomgangen doblet Mats Lillebo med en lekker scoring. (Artikkelen fortsetter under bildet!)

SN vippskampanje 1 mobil artikkel
Det så så lovende ut. Her har Sander Erik Kartum nettopp sendt Blink i ledelsen og halve Fredrikstad fortviler.

Men så viste Fredrikstad at de er mer enn en gammel storhet, – de tok over kommandoen og satte hjemmelaget under trøkk. Midtveis i andromgangen ga Tim Nilsen bortelaget poenghåp da han reduserte til 1-2, men Blink var fortsatt i føringen både i kampen og i divisjonen. Åtte minutter før slutt stanget Henrik Kjelsrud Johansen inn 2-2. Fortsatt var Blink i føringen i avdelingen, men det var en vidåpen kamp som kunne vippe begge veier.

Fire minutter på overtid fikk Fredrikstad corner etter en feberredning fra Nicklas Frenderup i Blink-målet. Etter litt fram og tilbake var Kjelsrud Johansen på rett sted og avgjorde toppkampen.

Resultatet gjør at Kvik Halden nå har overtatt kommandoen i avdelingen. Dersom de vinner sine to siste kamper, mot nettopp Fredrikstad og Nardo rykker de direkte opp til 1. divisjon. Blink er ett poeng bak, men har betydelig bedre målforskjell. Roar Vikvangs mannskap skal spille borte mot Egersunds kommende helg, og tar imot nedrykkslaget Sola hjemme på Blinkbanen om to uker.

Se hele tabellen i 2. divisjon avdeling 1 her!

Les forrige sak:
Her foregår den skriftlige avstemningen i Stjørdal kommunestyre. Tellekorpsmedlemmene Ann-Inger Leirtrø og Gunnar Uglem (stående i bakgrunnen) er i ferd med å samle inn stemmesedlene.
Trolig ikke nødvendig med nytt ordførervalg

Dersom "forhåndsfavorittene" ble valgt med klart flertall er det ikke nødvendig med nyvalg

Close