10 °C Stjørdal, NO
27/06/2019

Øystein Sunde i kinoen

| Foto: Øystein Sundes hjemmeside.|

Det er en tittel helt i tråd med Øysteins skarpe skråblikk på alle dagliglivets tildragelser.

 Etter snaut 200 forestillinger på Dizzie Showteater og turné, etterfulgt av Gitarkameratene på Dizzie i 2012, har han skrevet noen nye sanger og oppdatert annet materiale (som om det skulle være nødvendig!). Men sånn er’e bare, Sundes penn hviler aldri.

 Nå er det altså 44 år siden Øystein Sunde toppet listene med slageren Jaktprat fra hans første plate 1001 Fnatt fra 1970.  Sunde tilhører europaeliten når det gjelder gitarspill og har siden den gang holdt seg på topp takket være en utrolig evne til alltid å presentere nye, morsomme og tidsaktuelle viser.  Han har til og med fått utvikle sin egen signaturgitar hos The Martin Guitar Co.

 Øystein Sundes suksessforestilling  ”Men DA må du ha” er den femte i serien av hans solo-show og etterfølger publikumssuksessene Kjekt å ha, Så hatten passer, Øystein Sunde …og vel så det og Sånn e’re bare.

 Øystein Sunde har alltid med seg utsøkte musikere og bandet hans, Meget i Sløyd, er noe av det aller beste som er å oppdrive av bluegrass-musikere på denne siden av Atlanter’n.

Coop Storlien artikkelnivå

Les forrige sak:
|
Kan få skattefri vask til jul

Det er typisk norsk å vaske huset sitt selv, ifølge en […]

Close