15 °C Stjørdal, NO
25/08/2019

På film blir fem til femti

Inngangspartiet til Folkets Hus i Hommelvik var onsdag arena for en prangende Oscar mottagelse. Det var et filmteam fra HiNT multimedielinje som spilte inn reklamefilm for den kommende filmfestivalen i Hommelvik.

 

Vårsola lyste fint bak lette skyer da kameraene, lysene og mikrofonene ble slått på utenfor Folkets Hus i Hommelvik onsdag. Et titalls statister hadde funne vegen til filmsettet og fikk rollene som gjester og paparazzifotografer.

 

Coop Storlien artikkelnivå

 

Green screen

Produsenten for reklamefilmen, Dag Svartås, var fornøyd med opptaksdagene i Hommelvik.

-Vi har hatt en flott dag i dag, med godt lys og god temperatur. Det er viktig når vi skal filme ute, det verste er sterk sol, det har det heldigvis ikke vært så mye av, sier Svartås.

Han er fornøyd med statistene som har vært tålmodige når de måtte vente og aktive når kamera gikk.

-En flott gjeng, selv om de var få, fikser vi det med en green screen, da kan fem bli femti, forteller Svartås.

 

 

For bransjefolk

”The red carpet international filmfestival” er for bransjefolk. Derfor var det ikke vakre filmskuespillerinner som entret den røde løperen foran Folkets Hus i Hommelvik onsdag.

Det var kameramenn, lydteknikere, regissører og rekvisitører, og de kom ikke i limousiner. En liten Toyota var kjøretøyet som kom ”seglende” opp foran mottakelseskomiteen som stod langs den røde løperen.

Festivalens formål er å gi filmfolk faglig utbytte, ved å se andres filmer, møte andre filmfolk og lære av dem. Festivalen regner med å ha 15 – 20 filmer på plakaten og programmet slippes rett over påske.

 

RØD LØPER: Det var full aktivitet rundt den røde løperen foran Folkets Hus i Hommelvik da innspillingen av reklamefilmen for den kommende filmfestivalen i mai pågikk.

Les forrige sak:
Sandfærhus Bilpleie vokser

Daglig leder Morten Nyeng ved Sandfærhus Bilpleie har nå ansvaret for […]

Close