3 °C Stjørdal, NO
02/12/2020

På jobb-jakt for sine 42 ansatte

– Jeg er overbevist om at det finnes mange arbeidsoppgaver som vi kan utføre

SØKER OPPDRAG: - Fides disponerer mange arbeidsvillige arbeidstakere som kan ta på seg enda flere oppdrag. Derfor ber vi bedrifter tenke over hvilke behov de har og om vi kan hjelpe dem. For da stiller vi opp, sier Harry Grettseth som er fag- og driftsansvarlig ved varig tilrettelagt arbeid ved Fides. SØKER OPPDRAG: – Fides disponerer mange arbeidsvillige arbeidstakere som kan ta på seg enda flere oppdrag. Derfor ber vi bedrifter tenke over hvilke behov de har og om vi kan hjelpe dem. For da stiller vi opp, sier Harry Grettseth som er fag- og driftsansvarlig ved varig tilrettelagt arbeid ved Fides.

– Fides tilbyr sine tjenester til Stjørdals-samfunnet!

– Vi er ute etter oppgaver som gjerne må være utfordrende. Det kan for eksempel være ulike monteringsoppgaver eller pakking som våre samvittighetsfulle arbeidstakere utfører nøyaktig. Andre oppgaver kan for eksempel være makulering. Men vi er åpen for alle typer oppdrag, sier Harry Grettseth som er fag- og driftsansvarlig ved avdelingen for varig tilrettelagt arbeid ved Fides i Stjørdal.

– Vi har 100 % kvalitetskontroll på alle våre leveranser. I dag har vi først og fremst to samarbeidspartnere som forsyner oss med arbeidsoppdrag, men oppdragene følger en naturlig rytme. Dermed er det perioder med stor aktivitet mens andre perioder er roligere. Og det er nettopp i disse litt rolige periodene at vi gjerne skulle ha hatt enda flere arbeidsoppgaver, understreker Harry Gresseth som har vært i Fides siden midten av 1990-tallet.

42 arbeidstakere

Det er en stor og arbeidsvillig arbeidsstokk Gresseth rår over.

– Vi disponerer en arbeidsstyrke på totalt 42 arbeidstakere. De klarer å levere mye i løpet av ei uke og er hele tida sulten på nye oppdrag. Dette er en stab med meget solide arbeidstakere som er glade for å møte på jobb. Dermed har vi svært lite fravær. Som leder er jeg imponert over arbeidskapasiteten til våre arbeidstakere som får unna arbeidsoppgavene med nøyaktighet og stor kapasitet. Selv om vi er interessert i alle slags oppdrag, forstår vi at noen kan være ekstra utfordrende. Men skal jeg legge min erfaring til grunn, klarer vi å løse de aller fleste oppdrag på en meget tilfredsstillende måte. Jeg er overbevist om at det finnes mange arbeidsoppgaver som vi kan utføre, sier Harry Gresseth og tar på seg tilbudsbrillene.

Hjelpe bedrifter med rutineoppdrag

– Mange firma gjennomfører rutineoppdrag. Dette er oppdrag som Fides kan utføre prikkfritt og til en langt billigere penge. Jeg oppfordrer ansvarlig i bedrifter i Stjørdal til å tenke etter hvordan de bruker sine ressurser og kanskje spørre. Hvordan skal vi sette Fides i stand til å hjelpe oss? Dersom disse arbeidsoppgavene blir satt bort, vil de ansatte i bedriftene kunne disponere tida på en annen og kanskje vel så inntektsbringende måte, sier Gresseth.

Egen bil

– Hva med transport?

– Fides har en egen bil for å utføre transportoppdrag knyttet til tjenester som vi skal yte. Dermed trenger bedriftene ikke å tenke den biten. Bedriften kan levere oppdraget. Vi henter og gjør jobben ferdig. Deretter leverer vi ferdig utført oppdrag tilbake til oppdragsgiver. Ellers vil jeg understreke at Fides også tar på seg oppdrag hos aktører ellers i Værnesregionen også.

– Hvor skal folk med mulige oppdrag henvende seg?

– Det er enkelt. De kan bare ta kontakt ved å ringe meg på min arbeidstelefon 48042882 eller e-post harry.gresseth@fides.as

– Hva med oppdrag ute?

– Da er vi avhengige av å ha minst fire personer involvert. Det skyldes den nødvendige oppfølging. Vi er allerede så heldige at vi har mange oppdrag ute. Men nå er vi først og fremst på utkikk etter flere oppdrag som vi kan utføre på hjemmebane internt her hos Fides, sier Harry Gresseth.

Les forrige sak:
Mats Lillebo scorer og scorer og scorer. I dag laget Roar Vikvangs storscorer sitt 18. for sesongen.
Bunnsolid av Blink

Full kontroll da de slo Brattvåg 3-0

Close