10 °C Stjørdal, NO
25/05/2020

På lag inn i framtiden

Malvik IL og Coop Midt-Norge er enige om en fornyet avtale

SPILLER PÅ LAG: Ann Mari Bade, Coop Midt-Norge og Arve Moksnes, Malvik IL er glade for å fortsette det gode samarbeidet. SPILLER PÅ LAG: Ann Mari Bade, Coop Midt-Norge og Arve Moksnes, Malvik IL er glade for å fortsette det gode samarbeidet.

Fotball- og håndballavdelingen i Malvik IL skal fortsatt spille på lag med Coop Midt-Norge i årene som kommer.

Coop Midt-Norge har i mange år gitt støtte til Malvik IL, og nå er partene enige om en fornyet avtale for de neste tre årene.

– Vi har inngått en treårsavtale med opsjon på ytterligere to år, sier markedsansvarlig Arve Moksnes i MIL Fotball, som har jobbet frem avtalen på vegne av de to avdelingene.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Fotballen og håndballen i Malvik IL har hatt en avtale med Coop Midt-Norge i mange år, og synes det er flott å kunne videreføre samarbeidet som profilerer den lokale Extra-butikken på Vikhammer.

– At vi kan få til slike avtaler som den med Coop Midt-Norge er veldig viktig. Ikke minst kan vi da klare å holde størrelsen på treningsavgiften nede for våre aktive medlemmer, sier Moksnes.

MIL har i dag ca. 3000 medlemmer og er et av de største idrettslagene i Midt-Norge. I fotballavdelingen er det rundt 800 aktive mens håndballavdelingen har ca. 400 aktive spillere.

– Vi er, og skal være, en betydelig bidragsyter til breddeidretten i hele Midt-Norge. Det er gledelig for oss å vite at pengene kommer de ca. 1200 medlemmene i Malvik IL som spiller håndball og fotball til gode, sier Ann Mari Bade.

I avtalen er det blant annet enighet om profilering på spillerdrakter, og arenareklame ved idrettsanleggene Viksletta, Malvikhallen og Abrahallen. Alle disse er viktige arenaer for aktivitet i lokalsamfunnet Malvik.

– Vi oppfordrer selvfølgelig også våre medlemmer til å benytte alle våre samarbeidspartnere som bidrar til klubbens aktivitet, sier Arve Moksnes.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Gutt mistenkt for å ha tent på på skole

Røykutvikling ved Vikhammer skole

Close