9 °C Stjørdal, NO
27/05/2020

Spar Hegra uke 22
Klar ferdigbetong unicon

På lag med Remyra håndball

Remyra håndball ser fremover sammen med sin hovedsponsor. F.v. Leder Håvard Hindseth og banksjef i Nordea Stjørdal, Leif Vassli er fornøyde med avtalen.

 

Det var en fornøyd leder av Remyra håndball som kunne informere om at de har fått til en avtale med Nordea Bank.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

 

Håvard Hindseth er inne i sitt tredje år som leder for Remyra håndball. Dette er første gang at de har fått en egen sponsor og glade for å få spille på lag med Nordea Bank. De har fått til en ettårig avtale med opsjon på to nye år.

Ny hovedsponsor

Banksjef ved Nordea Bank filial på Stjørdal, Leif Vassli fortalte at Nordea ønsker å støtte barn- og ungdomsidretten og de har støttet flere enkelt arrangement i Stjørdal.

 

Grunnen til at de har gått konkret inn i Remyra håndball forteller Vassli skyldes håndballen i Remyra sitt seriøse arbeid med idretten. Nordea støttet RemyraCup som ble arrangert på Stjørdal i februar i år. Før cupen hadde de invitert foreldre, spillere og andre interesserte til seminar om kosthold og skadeforebyggende tiltak.

 

Vassli syntes at Remyra med sitt tiltak viser en foreldregruppe og ledelse gav et positivt inntrykk. Han var veldig fornøyd med deres arbeid under cupen og måten de viste seg frem på  og derfor ønsker han å støtte Remyra håndball.

 

Nordea Bank er en forholdsvis ny bank på Stjørdal og en bank i vekst. De ønsker å utvikle banken og gjøre den mer kjent på Stjørdal. Ved å støtte Remyra håndball ønsker de å profilere klubben ved at lagene stiller i drakter med reklame for banken.

 

Nye drakter – ny cup

Ny drakter er allerede klar og de ble brukt under Røroscupen i håndball sist helg. Fire lag årgang 2000, 2001 (to lag) og 2002 deltok. Remyra markerte seg under cupen som ble arrangert for første gang. Alle fire lag kom til A-sluttspillet og det var en fornøyd håndballeder som uttalte seg etterpå:

 

– Blant de som kom til A-sluttspillet fikk vi fikk to andre plasser og en tredjeplass. Vi hadde med en del nye foreldre som fikk oppleve Remyra. Og mens vi markerte oss på parketten så markerte foreldrene seg på tribunen med fin støtte.

 

Hindseth fortalte at de var veldig fornøyd med hvordan håndballen på Remyra drives. Alt er foreldrebasert og de har ikke noen utgifter til trenere. Han ønsker også å skryte av styret for Remyra IL. De er positiv til det som håndballen og fotballen gjør og ønsker.

 

I Remyra som i mange andre lag er det flest jenter som spiller håndball. Hindseth ønsker seg flere gutter slik at de kan stille flere guttelag.

 

 

 

 

Les forrige sak:
: Tomas Renå (603) Hommelvik, tok teten fra starten og den holdt han inn til mål på Åsbaret.
Selbusportens bakkeløp

  Selv om deltakerne ikke ser så mye av utsikten oppover […]

Close