3 °C Stjørdal, NO
19/10/2020

På poengjakt i saftbygda

Håper å ha marginene med seg

Juniorspilleren Jakob Rømo Skille havnet i fokus under hjemmekampen mot Sogndal. Fire minutter før slutt utlignet spissen til 2-2. (Arkivfoto: Stjørdals-Blink Fotball)

– Det hadde vært veldig fint med en 1-0-seier i dag.

Stjørdals-Blink-kaptein Vegard Fiske har troen på nye poeng på en av de tøffeste bortebanene i Obos-ligaen. Sogndal på Fosshaugane klinger godt i norsk toppfotball.

– Sogndal er et godt lag, og vi var kanskje litt heldige mot dem hjemme, mimrer Fiske om oppgjøret som endte 2-2 på MUS Stadion Sandskogan.

Det har han helt rett i, for førsteomgangen mot Sogndal var 45 minutter dårlige minutter for Blink-guttene. Litt bedring ble det etter pause, men det var nok ikke helt rettferdig da Jakob Rømo Skille satte inn utligningsmålet fire minutter før full tid.

– Vi får prøve å overraske dem litt i dag, sier Fiske i et intervju på Blinks kanaler på sosiale medier. Det intervjuet er gjort fra ei hytte i Sogndal der Blink-spillerne har ladet opp til kveldens batalje, og Fiske har pønsket ut nøklene til nye poeng.

– Vi må tørre å bruke ballen, og vi trenger ikke mange muligheter. Det handler om å ta de vi får, sier Fiske som håper på 1-0, og er forberedt på 90 beintøffe minutter.

– Det blir en krig rett og slett. Vi må stå opp godt mot dem, sier midtstopperen og kapteinen.

Før kveldens kamp, som har avspark klokka 18, ligger Stjørdals-Blink på 7. plass med 22 poeng, mens Sogndal er på opprykksplass. Med sine 30 poeng er det bare Tromsø med 32 som er foran på tabellen.

Les forrige sak:
Det lysner mot helga

Været skal bli bedre og bedre utover uka

Close