15 °C Stjørdal, NO
23/09/2020

På sykkelsetet i vintermørket

Så langt har det vært bra oppslutning fra bedrifter som ønsker at sine ansatte skal bruke sykkelen for å holde seg i form gjennom vintermørket, men det er fortsatt noen plasser igjen i sykkelsalen på mandager, sier Svein Erik Vold.


– Laget vokser fortsatt og kommende sesong stiller vi med 14 ryttere (13 i år). For få år siden var vi åtte-ni. Med så mange ryttere får vi enda større støtteapparat. Det er helt nødvendig for å kjøre to lag samtidig. Vi har fortsatt fokus på et rent U 23-lag. Vi fikk inn fire nye unge ryttere før neste års sesong.

 

Vegard Stake Laengen fra Oslo har fått proffkontrakt med et amerikansk lag. To ryttere er fristilt. Joker Merida står veldig godt rustet foran kommende sesong. Neste fredag går turen ned til Grand Canaria for et par uker og mange kilometer. Desember er en veldig viktig del av grunntreninga, sier Svein Erik som fortsatt håper å komme hjem til snø og skiturer:

 

– Skiturer i jula har alltid fungert som en veldig god avveksling, sier Svein Erik som ved siden av sykkelkarrieren fortsatt bruker tid på å hjelpe andre som ønsker å forbedre formen på sykkel.

 

–  Ut vintersesongen fortsetter jeg som instruktør på Spenst før sykkelkonkurransene på kontinentet lokker. I samarbeid med Spenst tilbyr jeg et produkt med treningsveiledning fra dag til dag. Her får de som melder seg på daglig oppfølging. Målet med dette produktet er at deltakerne skal få en framgang på sykkelsetet. Ved å sette trening inn i system opplever den enkelte stor fremgang og større glede ved større mestring. Det er avgjørende å sette trening i system. For det handler ikke om å trene seg i hjel.

Så langt har det vært bra oppslutning fra bedrifter som ønsker at sine ansatte skal bruke sykkelen for å holde seg i form gjennom vintermørket, men det er fortsatt noen plasser igjen i sykkelsalen på mandager. Skulle dette være noe for din bedrift, er det bare å ta kontakt med Spenst i Stjørdal, sier Svein Erik Vold.Les forrige sak:
Jul på Museet

  En stue julepyntet anno 1905 blir det mulig å stikke […]

Close