1 °C Stjørdal, NO
17/10/2021

XC60
XC90
Header-Bingo-uten dato
XC40

På toppen av fylkeslista

Malvik-kvinne blir SVs toppkandidat

Rakel Skårslette Trondal fra Malvik blir etter alt å dømme toppkandidaten til Trøndelag SV neste år. (Foto: Malvik SV) Rakel Skårslette Trondal fra Malvik blir etter alt å dømme toppkandidaten til Trøndelag SV neste år. (Foto: Malvik SV)

Rakel Skårslette Trondal fra Malvik blir toppkandidaten til Trøndelag SV til neste års fylkestingsvalg.

Nominasjonskomiteen til Trøndelag SV har sendt ut et første forslag til neste års fylkestingsliste og på toppen av den står en kvinne fra Malvik. Rakel Skårslette Trondal (44) er oppvokst på Toten, men er bosatt i Malvik. Hun er gruppeleder for SV i fylekstinget i dag, og sitter i fylkesutvalget og hovedutvalg for transport.

Trondal har vært aktiv lokalpolitiker i Malvik i tolv år og er også gruppeleder for SV i kommunestyret der, og er medlem av formannskapet. I ti år har Rakel Skårslette Trondal jobbet som lærer i ungdomsskolen.

Videre på forslaget til fylkestingsliste er Gudrun Lidal fra Stjørdal foreslått på 15. plass, Arild Aune fra Meråker på 33. plass, Kirsten Olava Hofstad fra Tydal på 34. plass, Arnstein Trøite fra Selbu på 36. plass og Oskar Rimstad Kjøsnes fra Frosta på 40. plass

Les forrige sak:
Mats Størseth Lillebo er endelig tilbake i en kamptropp. Mot Strømsgodset søndag kveld kan han få sin eliteseriedebut. (Foto: Ranheim fotball)
Endelig eliteserie for Lillebo

Skademareritt over for Lillebo - i kveld kan han få debuten på øverste nivå

Close